Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Katkak 22:16, 03 mar 2016

Oliwka śliczna w obu wydaniach , ale z tym melusiem przesłodka .
Basilikum 06:34, 04 mar 2016

kasiek napisał(a)
Lustro i jedno i drugie upatrzył sobie jakiś ptak (myslałam że kos ale chyba nnie pasuje)
Co je umyje, to ten przylatuje i brudzi niesamowicie - skrzydłami, dziobek itp...
Nie wim kiedy mu się znudzi Siedzi najpierw na sumaku a potem z niego zeskakuje i myzia po lustrze...
[/img]
ja ma taka sikorke, ktora mi mizia po drzwiach balkonowych juz drugi rok. Czyli ona to robi przez Jakis miesiac a potem ma inne zajecia, no i p roku wraca. Ciekawa jestem czy w tym tez bedzie.
kasiek 09:25, 04 mar 2016

Katkak napisał(a)
No, te zdjęcia też kocham . Teraz jest inaczej, ale równie pięknie . Strasznie imponuje mi w Tobie Kasiulka to, że wiesz czego chcesz i idziesz w jednym kierunku. Mi za często i za dużo jeszcze zawiewa , raz tak, a raz śmak i miotam się nieraz okrutnie .

Mam to po tacie
Poza tym pewność siebie daje poczucie siły, a wtedy i człowiek mniej się waha i inni bardziej Cie szanują. Ale to przyszło mi z czasem, jako dziecko byłam bardzo nieśmiała i delikatna.

Poza tym Kasiulka jesteś wspaniała taka - jaka jesteś. I strasznie się cieszę że są tacy jak Ty, Gosia czy Agatka - pełni serdeczności i uczuć, takich szczerych i otwartych - daj Boże więcej takich dobrych ludzi
kasiek 09:26, 04 mar 2016

Katkak napisał(a)
Oliwka śliczna w obu wydaniach , ale z tym melusiem przesłodka .

No, a teraz to aparatka, i nie cierpi gdy się mówi o niej słodka
kasiek 09:37, 04 mar 2016

Basilikum napisał(a)
ja ma taka sikorke, ktora mi mizia po drzwiach balkonowych juz drugi rok. Czyli ona to robi przez Jakis miesiac a potem ma inne zajecia, no i p roku wraca. Ciekawa jestem czy w tym tez bedzie.

No może byc i tak - ale z drugiej strony to dopiero taki drugi przypadek u mnie od 8 lat.
Dziś rano z kawą wychodzę i co? Słychać tylko puk puk i mizianie skrzydłami . Oczywiście moja ptasia nic tylko z lustrem sie mocuje. Lustra ofajdane, wkurzyłam sie, wymyłam i .... zasłoniłam pleksą która miałam pod ręką.
Mało ciekawie to wygląda ale ważny jest skutek

kasiek 09:40, 04 mar 2016

Ptasia oczywiście zaraz przyleciała, zmierzyła mnie wzrokiem i łups do lustra. Żebyście widzieli jej niedowierzanie, gapiła się w to lustro jak zamurowana. I tak znalazła sobie niezakryty skrawek i tam przesiaduje ale już w niego tak nie stuka

Mało tego, szybko sie nudzi i leci na murek pomyśleć

Gardenarium 11:53, 04 mar 2016

Szuka kawalera chyba, a może ma słabe powodzenie to sobie umamiła, że to kawaler.

Instagram Ogrodowiska
Alicja169 13:12, 04 mar 2016

Halo, w pięknym ogrodzie się znalazłam.!!
Gosiu, przejrzałam Twoją wizytówkę (jedną i drugą) i jestem pod ogromnym wrażeniem.
Zrobiłaś/ście przepiękną kompozycję natury.
Podziwiam trud, ogrom pracy no i zmysł estetyczny. Pewnie też masz dobrą ziemię skoro tak pięknie wszystko u Ciebie rośnie.
Szczerze gratuluję i pozdrawiam.
kasiek 13:17, 04 mar 2016

Gardenarium napisał(a)
Szuka kawalera chyba, a może ma słabe powodzenie to sobie umamiła, że to kawaler.

No to w tym jej nie pomogę
Zresztą kosów u mnie pod dostatkiem, gonia sie po całej działce

kasiek 13:18, 04 mar 2016

Alicja169 napisał(a)
Halo, w pięknym ogrodzie się znalazłam.!!
Gosiu, przejrzałam Twoją wizytówkę (jedną i drugą) i jestem pod ogromnym wrażeniem.
Zrobiłaś/ście przepiękną kompozycję natury.
Podziwiam trud, ogrom pracy no i zmysł estetyczny. Pewnie też masz dobrą ziemię skoro tak pięknie wszystko u Ciebie rośnie.
Szczerze gratuluję i pozdrawiam.

Witaj Alicjo - zapraszam do mojej Krainy - uważaj na lustra byś nie znalazła sie po drugiej stronie
A zresztą - kto wie, moze i tam jest pięknie