Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

AGDULA 22:24, 12 mar 2016

ale pięknie z tym żwirkiem !!! cudnie. A te donice do tego! Rewelacja)
I wiosna na całego już u Ciebie
AGDULA 22:34, 12 mar 2016

kasiek napisał(a)

Kasiu z czego masz zrobione te płotki? Juz się pytałam ake nie mogę znaleźć odpwoeidzi, tj nie widzę jej Więc jeszcze raz wracam do pytania)
kasiek 09:19, 13 mar 2016

AGDULA napisał(a)

Kasiu z czego masz zrobione te płotki? Juz się pytałam ake nie mogę znaleźć odpwoeidzi, tj nie widzę jej Więc jeszcze raz wracam do pytania)

Kurcze wybacz byłam pewna że stukałam odpowiedź, czyżby wcięło? Nie wiem ale pamiętam jeszcze treść.

Agus to składak z Obi, 3 kratki 4 belki z kotwami. Wbiłam najpierw belki a potem przyśrubowałam do nich kratki . Na końcu dałam słomiana matę i przyczepiłam ją za pomocą sznura - okręcałam dookoła wraz z kratką.
Szybko , tanio a nie widać paskudnego betonowego ogrodzenia
yolka 09:29, 13 mar 2016

Wiosna zbliża się wielkim krokami
Bardzo spodobały mi się misy z ptaszkami na żwirku
kasiek 16:48, 13 mar 2016

renatamama3 napisał(a)
Kasiu ,lirbusa nie macie ? ja jestem na bieżąco z ocenami ,mogę codziennie sobie nawet sprawdzać .
Też ,dzisiaj zauważyłam ,że forsycje lada chwila .pozdrawiam

Mamy , niestety intuicja mnie zawiodła, w pierwszym półroczu nie było kłopotu z nauką, trochę odpuściliśmy sprawdzanie i... taka przykra niespodzianka. No cóż nastolatki są nieprzewidywalne, teraz z nią siedzimy duzo, każdy przerabia inna działkę (ja majca eM historia i geografia) i przyznam szczerz że sporo nas to kosztuje... No ale trudno, damy radę
kasiek 16:51, 13 mar 2016

Katkak napisał(a)
Kasia widzę, że sowa zkieniła miejsce . Rzeczka wyglada rewelacyjnie. Ale trawnik masz zachwycajacy,soczysto zielony, nie do wiary. Moj paskudny jak nie wiemco. Zreszta jest na nim wszystko chyba oprócz trawy właśnie. Ale trawnikiem zajmę się dopiero jak wszystko wokół w miarę będzie ogarnięte. Szczedze mówiac też lubię te ważki, swoje tsż dzisiaj sfociłam.

A zmieniła, bo każdemu zakątkowi kreuje inny wygląd, trochę zmieniam, dopasowuje, zobaczymy...
Trawnik masz zepsuty robotami zimowymi - nic tak nie niszczy trawnika jak deptanie go w zimie. Ja miałam podobnie 2 lata temu kiedy kopałam oczko i robiłam rewolucje na rabacie. teraz spokój i wygląda jak wygląda

Widziałam ważki u Ciebie - kochana są naprawdę fantastyczne - tyle kolorku wnoszą i radochy w pochmurne dni
kasiek 16:52, 13 mar 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ależ ten biały żwirek rozświetlił lasek

To cena mnie zachęciła - biały kosztuje 15 zł za 20 kg a niebieski kwarc 8 zł za kg. i dobrze bo teraz widzę że biały był super
kasiek 16:53, 13 mar 2016

AGDULA napisał(a)
ale pięknie z tym żwirkiem !!! cudnie. A te donice do tego! Rewelacja)
I wiosna na całego już u Ciebie

Cieszę się, mnie tez się bardzo podoba
kasiek 16:54, 13 mar 2016

yolka napisał(a)
Wiosna zbliża się wielkim krokami
Bardzo spodobały mi się misy z ptaszkami na żwirku

No super, cieszę się że Wam się podobają bo powstały przypadkiem
I zakątek ma charakter przypadkowy - wytyczony lustrem , ach dobrze ze w życiu są takie niespodzianki
kasiek 16:57, 13 mar 2016

Myślałam że będzie lepsza pogoda by zakątek nowy zrobic ale dziś to samo - buro i ponuro. Za każdym razem muszę szmatę odsłaniać bo kosica szaleje.

Dla przykładu - co robi z kawałkiem nie zasłoniętego lustra (po lewej)

I porównanie gdy czyste i brudne - to ślady skrzydeł i dzioba - jeździ ślizgiem z góry na dół