Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

Betka 10:20, 03 sty 2015

Dorotko ja to Ci powiem że wiosny i mi się chce już nawet wróciłam do zdjęć z lata i powstawiałam żeby na moim wątku było cieplej !!!

Pogoda za oknem straszna zimno brrrrr
Pozdrawiam jeszcze Nowo rocznie wszystkiego naj
malgorzata_s... 11:17, 03 sty 2015

Uściski Noworoczne zostawiamU mnie dzisiaj słońce i zbiera resztki śniegu Krokusy już wielkie, prawie wiosną zapachniało
dorciabe 15:33, 03 sty 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Uściski Noworoczne zostawiamU mnie dzisiaj słońce i zbiera resztki śniegu Krokusy już wielkie, prawie wiosną zapachniało

Gosiula słońca zazdraszczamściskam równie mocno
ostatnio patrzyłam, to u mnie krokusy dziobów nie wysadziły, ale czosnki główkowate to i owszem dzisiaj to już ani grama śniegu nie zostało i moja sałata się zieleni
ściskam jeszcze raz
dorciabe 15:39, 03 sty 2015

Betka napisał(a)
Dorotko ja to Ci powiem że wiosny i mi się chce już nawet wróciłam do zdjęć z lata i powstawiałam żeby na moim wątku było cieplej !!!

Pogoda za oknem straszna zimno brrrrr
Pozdrawiam jeszcze Nowo rocznie wszystkiego naj

Beaciu Twoje letnie kolorowe, kwitnące zdjęcia oglądałam,aż mi się buzia roześmiała zaraz cieplej i weselej się zrobiło
u mnie wiatrzysko, taki że kokardki z traw pozłaziły, uuuuuu
Buzziaki
Ewkakonewka 16:02, 03 sty 2015

No bardzo ładnie dmucha
isia33 14:26, 04 sty 2015

Wpadłam z rewizytą, masz piękny ogród. Róże wyglądają obłędnie, zawsze je podziwiam w innych ogrodach ale jakoś nie mogę się zdecydować na nie u siebie. Pozdrawiam.
dorciabe 16:09, 04 sty 2015

isia33 napisał(a)
Wpadłam z rewizytą, masz piękny ogród. Róże wyglądają obłędnie, zawsze je podziwiam w innych ogrodach ale jakoś nie mogę się zdecydować na nie u siebie. Pozdrawiam.

Iwona latem panował wirus różany dopadł mnie i nasadziłam duuuuużo róż jasno i ciemnoróżowych oczywiście dużo jak na mój ogródeczek i nie mogę się doczekać kwiatów może też sie skusisz, bo cieszą bardzo
macham
lojalna_ 20:41, 04 sty 2015

Pozdrawiam Dorotko u mnie snieg i wiatrzysko ...brrrr....
isia33 22:11, 04 sty 2015

W wakacje robiłam ogród u mamy, założenie było - romantyczny, oczywiście z różami. I tam mi się podobają, bardzo. Aż ciekawa jestem wiosny i lata. U siebie nadal nie widzę dla nich miejsca, jakoś mi nie pasują do tego co już jest.
dorciabe 00:56, 05 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
Pozdrawiam Dorotko u mnie snieg i wiatrzysko ...brrrr....

Hej Jola! Wiatrzysko i u nas , mało łba nie urwie albo jak w kieleckim jak kto woli
Buziam po nocy