Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 01:13, 05 sty 2015

isia33 napisał(a)
W wakacje robiłam ogród u mamy, założenie było - romantyczny, oczywiście z różami. I tam mi się podobają, bardzo. Aż ciekawa jestem wiosny i lata. U siebie nadal nie widzę dla nich miejsca, jakoś mi nie pasują do tego co już jest.

Ja jestem ciekawa, czy moje róže nie będą jak kwiatek do kożucha jak nie będą pasować, to będę wysadzać..... Zawsze można mieć donice z różami
Betka 06:57, 05 sty 2015

Oj dmucha dmucha !!! Dzieci w nocy spać nie mogły i co raz jedno przez drugie : Mamo ten wiatr mnie przeraża !!! Więc mamusia trochę na jednym łózko trochę na drugim i tak noc zleciała Ach te dzieci hihihi wiatry im straszne
Pozdrowionka zostawiam
dorciabe 11:15, 05 sty 2015

Betka napisał(a)
Oj dmucha dmucha !!! Dzieci w nocy spać nie mogły i co raz jedno przez drugie : Mamo ten wiatr mnie przeraża !!! Więc mamusia trochę na jednym łózko trochę na drugim i tak noc zleciała Ach te dzieci hihihi wiatry im straszne
Pozdrowionka zostawiam

Dzieciom się nie dziwię, ja też nie mogę spać jak tak wieje. Obchód rano zrobiłam, ale szkód nie ma, na szczęście. Wstążeczki tylko znowu zbierałam po ogrodzie, bo trawy pogubiły
Zauważyłam za to że rozchodniki wylazły z ziemi i się zielenią czyżby wiosna?
Ewkakonewka 00:13, 17 sty 2015

Hej i co z tą wiosną?
dorciabe 11:27, 17 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Hej i co z tą wiosną?

Ewcia temperatury wiosenne, kilka zdjęć zrobiłam cebulowych nie widać, to chyba dobrze
buziaki
dorciabe 12:49, 17 sty 2015

Gocha 12:55, 17 sty 2015

Dorotko aż dziw , że to zima jak się ogląda takie zdjęcia z ogrodu. Dobrze się trzymaja nasze ulubione trawki. A kotek ładniutki i bardzo fotogeniczny. Dzięki za wiadomość na pv. Zapytałam się Łukasza ale on tam nie zamawiał. Bogdzia tam zamawiała - mówi , że sadzonki niezbyt duże ale zgodne odmianowo a to już dobrze
dorciabe 14:14, 17 sty 2015

Gocha napisał(a)
Dorotko aż dziw , że to zima jak się ogląda takie zdjęcia z ogrodu. Dobrze się trzymaja nasze ulubione trawki. A kotek ładniutki i bardzo fotogeniczny. Dzięki za wiadomość na pv. Zapytałam się Łukasza ale on tam nie zamawiał. Bogdzia tam zamawiała - mówi , że sadzonki niezbyt duże ale zgodne odmianowo a to już dobrze

Gosia dzisiaj 11 stopni, cieplutko,słonecznie pozbierałam kwiaty hortensji połamane przez wiatrzysko i ażby sie chciało za łopatę chwycić i kopnąć tu i ówdzie
Już wymyśliłam co będę zmieniać na wiosnęmuszę przenieść miłorzęba, bo nie pasuje mi z różami i inne trawy posadzić na zakręcie,bo te nieszczęsne evergoldy zanikają mi nie mam też coraz bardziej serca do ostrokrzewów golden gem, znajde im chyba nowe miejsce czyli cały środek mojej rabaty do zmiany.
a i jeszcze mam do posadzenia pięć ciemierników i chciałabym nabyć orliki
no i na pewno to nie koniec
malgorzata_s... 14:37, 17 sty 2015

U mnie dzisiaj 13 stopni i podobne wiosenne widoczki Cebulowe jednak już na wierzchu. Buziaczki
dorciabe 15:26, 17 sty 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie dzisiaj 13 stopni i podobne wiosenne widoczki Cebulowe jednak już na wierzchu. Buziaczki

Gosia u Ciebie wcześniej wszystko kwitnie,pamiętam w ubiegłym roku, moje krokusy dopiero wylazły nieśmiało, a Twoje kwitły jak szalone
aby tylko zima nie przypomniała sobie o nas, bo szkoda roślinek
macham