Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

Gocha 20:42, 17 sty 2015

Dorotko jak to evergoldy zanikają? To będziesz je wymieniała? jeśli tak to na co, bo ja myślałam że będę sadzić więcej evergoldów. To one może jednak wymarzają i nie opłaca się w nie inwestować.
dorciabe 20:50, 17 sty 2015

Gocha napisał(a)
Dorotko jak to evergoldy zanikają? To będziesz je wymieniała? jeśli tak to na co, bo ja myślałam że będę sadzić więcej evergoldów. To one może jednak wymarzają i nie opłaca się w nie inwestować.

Gosia one podobaja mi sie, tylko te moje jakieś nie wiadomo jakie dwa rosną dobrze, a reszta jak chleb przy gębie Jak bym kupiła takie jak Ty, byłabym baaaaardzo zadowolona jak nie kupię ładnych, dorodnych kęp, to myślałam o seslerii jesiennej w tym miejscu
one nie wymarzają, co to to nie
oddawaj swoje evergoldy
Gocha 23:43, 17 sty 2015

Dorotko na wiosne pojedziemy tam gdzie je kupiłam i zrobimy zapas. Moich Ci nie oddam- będę broniła własną piersią.
dorciabe 13:22, 18 sty 2015

Gocha napisał(a)
Dorotko na wiosne pojedziemy tam gdzie je kupiłam i zrobimy zapas. Moich Ci nie oddam- będę broniła własną piersią.

Myślisz, że będą takie same? Poczekamy,zobaczymy,kupimy
Buziaki niedzielne
zawitka 08:44, 21 sty 2015

Dorptko pośmiałam się trochę u Ciebie jak poczytałam wstecz o telefonach do siebie albo telefon z pilota ---- tak to jet w zyciu .cMam pytanie o ostrokrzewie czy on jest taji cały żółty czy sie przebarwia .bo jest podobny do żółtego buksa .Rozumiem że ma kolce ????
dorciabe 13:08, 21 sty 2015

zawitka napisał(a)
Dorptko pośmiałam się trochę u Ciebie jak poczytałam wstecz o telefonach do siebie albo telefon z pilota ---- tak to jet w zyciu .cMam pytanie o ostrokrzewie czy on jest taji cały żółty czy sie przebarwia .bo jest podobny do żółtego buksa .Rozumiem że ma kolce ????

Cieszę się bardzo , że sie pośmiałaś
Halinko ten ostrokrzew to jest Ilex Crenata Golden Gem. On cały czas jest żółto-zielony,nie przebarwia się i zimą ma listkiposzłam pomacać, kolców nie ma
Ewkakonewka 02:01, 24 sty 2015

Aaa i już Cię łopata swędzi do przesadzania? Jak dokonasz to przylecę na inspekcję.
dorciabe 08:58, 24 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Aaa i już Cię łopata swędzi do przesadzania? Jak dokonasz to przylecę na inspekcję.

Ewcia ja wczoraj już w ziemi grzebałam szukałam miejsca na ciemierniki i znalazłam diabeł mnie podkusił i ciemierniki poszły do ziemi nie wiem co będzie.....
A na inspekcję niezapowiedzianą zapraszam o każdej porze na mietle przylecisz ?
Buziaki
Juzia 11:01, 24 sty 2015

Ewo... zacytowałam Cię w powiedzonkach ogrodowiskowych

Swędząca łopata mnie zmusiła
Ewkakonewka 08:43, 27 sty 2015

Dorcia w styczniu posadziłaś? Wow, a ja się powstrzymuję całą mocą, chociaż kusiło mnie, żeby choinkę zadołować, ale jednak dałam spokój.

Józia