Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

ewsyg 18:53, 15 sty 2014

Gosia, a tam koło oczka wodnego nie masz na nią miejsca ?
malgorzata_s... 18:54, 15 sty 2014

ewsyg napisał(a)
Gosia, ja ciągle przesadzam, nawet borówki amerykańskie z owocami. Wiesz, że nawet jedna nie spadła, byłam w szoku, myślałam, że wszystkie owoce zgubi. Zawsze mówię roślinkom, że to prawdopodobnie już ostatni raz - nabierają się na to

No to i ja tę metodę zastosuję obiecam że ostatni raz
malgorzata_s... 18:57, 15 sty 2014

No to radźcie co zamiast magnolii ??? Jeden warunek musi byś spełniony, nie może mieć wielkich korzeni coby do kuchni nie wlazło
malgorzata_s... 18:58, 15 sty 2014

ewsyg napisał(a)
Gosia, a tam koło oczka wodnego nie masz na nią miejsca ?

Wkleję fotkę Zobaczysz sama
ewsyg 19:04, 15 sty 2014

Mnie się bardzo podoba brzoza brodawkowata szczepiona Youngii. Możesz ja kupić szczepioną na jakiej chcesz wysokości. Możesz dobrać sobie rozmiar, fajnie wygląda taka " płacząca", chyba by tam pasowała. System korzeniowy brzoza ma płytki to może nie będzie Ci wykradać zapasów z kuchni.
Mala_Mi 19:08, 15 sty 2014

Zrób ciurkadełko..... woda z kuchni niedaleko

Ja też obstawiam, że to Nigra.. u mnie i Susan i Nigra maja podobnej wielkości liście jak kwitną.. kwitną w podobnym terminie, każda powtarza kwitnienie.. mogę sie mylić, bo fotki przekłamują kolory... przejrzałam swoje wszystkie foty z kilku lat moich magnolii.. i tym sposobem miałam wpaść , poczytać , coś napisać zeszła mi godzina.. albo i lepiej..

Przesadź później... u Ciebie górzysty teren.. a u Madżen strefa wrocławska.. ale debata nad problemem GDZIE.. jest dobrym pomysłem

Najpierw mamy mało kasy by zapchać ogród i wszytko takei malutkie , potem nie mamy miejsca Ot ciężkie zycie ogrodnika..
Mój synuś najbardziej lubił kanapki "bez niczego"..
malgorzata_s... 19:09, 15 sty 2014

to jest sadzawka Nie wcisnę raczej
Po prawej stronie pompy jest szambo na którym jest skalniak.
Kasik 19:12, 15 sty 2014

Gosieńko my mamy jakieś 400 km i na pewno zamówimy sobie spanko gdzieś w okolicach. Grzesiu już ma plan- ja biorę urlop na piątek , jedziemy, kwaterujemy się bo w sobotę trzeba być w formie, a po spotkaniu też nie od razu do domu- dopiero w niedzielę.

Znajdziemy czas na wszystkie spotkania.

malgorzata_s... 19:13, 15 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Zrób ciurkadełko..... woda z kuchni niedaleko

Ja też obstawiam, że to Nigra.. u mnie i Susan i Nigra maja podobnej wielkości liście jak kwitną.. kwitną w podobnym terminie, każda powtarza kwitnienie.. mogę sie mylić, bo fotki przekłamują kolory... przejrzałam swoje wszystkie foty z kilku lat moich magnolii.. i tym sposobem miałam wpaść , poczytać , coś napisać zeszła mi godzina.. albo i lepiej..

Przesadź później... u Ciebie górzysty teren.. a u Madżen strefa wrocławska.. ale debata nad problemem GDZIE.. jest dobrym pomysłem

Najpierw mamy mało kasy by zapchać ogród i wszytko takei malutkie , potem nie mamy miejsca Ot ciężkie zycie ogrodnika..
Mój synuś najbardziej lubił kanapki "bez niczego"..

Anuś zjazd zrobim Ogród obejdziem Miejsce znajdziem Co kilka ogrodniczek to nie jedna
Teraz nowa dyskusja a mianowicie co w łyse miejsce po magnolce???
Moi siostrzeńcy też jedli chleb z niczym popijając czystą wodą
ewsyg 19:15, 15 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
to jest sadzawka Nie wcisnę raczej
Po prawej stronie pompy jest szambo na którym jest skalniak.

No a ta trawka przed roślinkami ? dużo jej ?, może gdzieś tam jako soliter. ?