Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

dorciabe 14:47, 31 sty 2014

Gocha pozdrawiam z zaśnieżonego Lublina U nas dzisiaj minus 12 odwilż
dominika_rew 15:34, 31 sty 2014

Pozdrowionka Gosiu!
malgorzata_s... 15:51, 31 sty 2014

eliza3 napisał(a)
Małgosiu, Twój wątek pędzi jak ekspres
Składam gratki z okazji 500 stronek, a wczoraj wieczorkiem wydawało się że, jeszcze mam czas
Dla Ciebie moja ubiegłoroczna miłość.

Elu piękny a jak sie nazywa
malgorzata_s... 15:52, 31 sty 2014

Urszulla napisał(a)
A ode mnie ogniste kolory

Dzięki Ula
malgorzata_s... 15:53, 31 sty 2014

dorciabe napisał(a)
Gocha pozdrawiam z zaśnieżonego Lublina U nas dzisiaj minus 12 odwilż
U nas w południe w słońcu +16 Odwilż i do was dotrze
Bogdzia 19:21, 31 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U nas w południe w słońcu +16 Odwilż i do was dotrze

a u mnie -6 i gdzie tu sprawiedliwośc?
anna_g 19:22, 31 sty 2014

Gosiaczek pędzisz z wątkiem jak szalona Spóźnione gratki na 500 też zostawiam. Dzisiaj zawoziłam synusia do szpitala w ligocie na gastrologię - rany julek ile to wszystko trwało zanim go przyjęli... wróciłam wykończona i padłam - dopiero teraz weszłam na chwilkę na forum...
Elizka zostawiła ci na zdjęciu kobeę - o której różne zdania mają - jedni ją kochają inni twierdzą że strata czasu bo kwitnie bardzo późno... mnie jednak też w zeszłym roku zauroczyła... Co prawda kiepsko było z kiełkowaniem ( na 6 nasion tylko dwie wyrosły) i faktycznie u mnie bardzo późno zakwitła bo we wrześniu co jest minusem i to dużym, ale miała tak piękne i eleganckie te kwiaty że i tak ją w tym roku wysiewam (kupiłam sobie dwa opakowania mieszanki kolorystycznej - czyli mam 12 nasion - jest szansa na 4 sadzonki ) i puszczę ją w tym roku na siatkę ogrodzenia Łoj ale się rozgadałam Buziaki. Z tego co piszesz to widzę, że przyszła sobota jest póki co aktualna?
malgorzata_s... 19:27, 31 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

a u mnie -6 i gdzie tu sprawiedliwośc?

Bożenko to sprawiedliwość dziejowa Co ileś lat nam troszkę odpuszcza to gdzieś musi przysolić
Prawdę mówiąc ja nie pamiętam u nas tak bezśnieżnej zimy Obym wzłą godzinę tego nie rzekła jak mawiała babcia
malgorzata_s... 19:28, 31 sty 2014

anna_g napisał(a)
Gosiaczek pędzisz z wątkiem jak szalona Spóźnione gratki na 500 też zostawiam. Dzisiaj zawoziłam synusia do szpitala w ligocie na gastrologię - rany julek ile to wszystko trwało zanim go przyjęli... wróciłam wykończona i padłam - dopiero teraz weszłam na chwilkę na forum...
Elizka zostawiła ci na zdjęciu kobeę - o której różne zdania mają - jedni ją kochają inni twierdzą że strata czasu bo kwitnie bardzo późno... mnie jednak też w zeszłym roku zauroczyła... Co prawda kiepsko było z kiełkowaniem ( na 6 nasion tylko dwie wyrosły) i faktycznie u mnie bardzo późno zakwitła bo we wrześniu co jest minusem i to dużym, ale miała tak piękne i eleganckie te kwiaty że i tak ją w tym roku wysiewam (kupiłam sobie dwa opakowania mieszanki kolorystycznej - czyli mam 12 nasion - jest szansa na 4 sadzonki ) i puszczę ją w tym roku na siatkę ogrodzenia Łoj ale się rozgadałam Buziaki. Z tego co piszesz to widzę, że przyszła sobota jest póki co aktualna?

Aktualna jak najbardziej Już się doczekać nie mogę
Kindzia 19:34, 31 sty 2014

Małgoś! Już pientset??? Gratulki