Pewnie dla mnie ta fotka
Po liściach widzę, że bardzo do mojej podobna, czyli może to być ożanka właściwa. Byłaś u Vivy? Ona ma piękną odmianę - kaukaską.
Gosia, ja kokoszka pierwszej wody, ale zmiana jest na plus... podoba mi sie .. jest dużo lepiej.. plamę z wrzośców możesz też pomiędzy buksiki wstawić.. tylko najlepiej takie niskie.. lubisz kolory, a wrzośce dobrze sie komponują z buksikami. Danusia kiedyś też tak miała posadzone,
Czytam, dziadek jeszcze w rodzinie... ufff.. bobym focha strzeliłą... a jakbyś chciała sie starego dziada pozbyć.. to ja go mogę przygarnąć.. i czekam n foto Twoich wypasionych pierwiosnków..
Lecę spać.. złamałam zasadę, ze chodzę spać tego samego dnia co wstałam..
Ciociu, ale zaszalałaś, zupełnie inaczej wygląda ta rabatka nabrała takiej elegancji i smaku fiu fiu, ślicznie
tulipanków zazdroszczę moje jeszcze się czają
pozdrawiam serdecznie
Małgosiu takiej ekipy tylko pozazdrościć, świetna robota !!! ,
Baaardzo mi się podoba a jak dojdą smaczki będzie Danusiowo
Zdrowiej Małgosiu, ściskam Cie mocno
Matko i córko!!! Ale ładnie I ile Ci kluseczek na rabacie usiadło! Bardzo elegancko wygląda! Dobrze, że poszerzysz trochę, będzie okazalsza rabatka. Już mi się podoba, a jeszcze dopieścisz...cudnie będzie!
Może teraz Ania bakcyla ogrodowego złapie? Bo, że eMuś dla Ciebie wszystko zrobi, to ja żadnych wątpliwości nie mam
M miał od dzisiaj zastrzyki zacząć...już mu na tyle przeszło, że niepotrzebne...
Basiu ja fujara jestem pomylić imiona Przepraszam cię bardzo, wybacz Tak to ożanka właściwa która u nas występuje również naturalnie U Vivy nie byłam ale pójdę