Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

gdzie_idziesz 12:12, 08 paź 2013

Ja na śpiocha ubieram młodego.
Ania, wcale nie rozpuściłaś, dajesz córeczce to czego najbardziej potrzebuje, bliskość i wspólny relaks. Do 18 spać z Wami nie będzie. Jeśli chcesz jakiejś separacji, to zacznij od materaca dla dziecka w waszej sypialni. Tak ja robiłam - młodego usypiałam na materacu, w nocy przenosiłam do nas. Z czasem przestałam przenosić, aż wreszcie dałam się ubłagać i przeniosłam materac do pokoju siostry. Co najlepsze, gadzina dopiero od tego momentu zaczęła przesypiać noce.
malgorzata_s... 12:22, 08 paź 2013

Kindzia napisał(a)

Trza pracować...mus jest...

Ja właśnie wychodzę. Ale jak taka pogoda to pacjentów mało wolą w ogrodzie czas spędzać. Będę zwiedzać ogrody i odpocznę po cebulach. Następne 400 wsadzone.
malgorzata_s... 12:26, 08 paź 2013

gdzie_idziesz napisał(a)
Witajcie gaduły
Gosiu, super avatarek masz. Ale ten fotel to chyba nie jest zbyt wygodny.
Chciałabym żeby mnie budził tupot ptaszków na rynnie, albo kasztanów.
Ale budzi tupot małych stópek z dodatkowym podkładem w postaci syreny. Ostatnio co noc, kilka razy. Jak nie jedno, to drugie. Synek odreagowuje pójście do przedszkola w nocy i moje pójście do pracy. Córce odezwały się dawne, miałam nadzieję że już zapomniane nocne problemy. Noc kończy wielki pies sąsiadów ujadający co rano między godziną piątą a szóstą.
Mój Krzyś to anioł. Wczoraj już po zmroku przesadzał kolejne krzaki bukszpanu. Kolejny pomysł żony)
Na szczęście już się nauczył że zony pomysły się wykonuje bez gadania, bo żona ma fajne pomysły.

Fotel kamienny twardy. Na szczęście ja dzieci mam wielkie. Pamiętam jednak jak to było jak były małe. U mnie zadziałały szczelne rolety. Jak było ciemno to spały i do 9. Ani to zostało do dziś i śpi do południa.
Ja dziś cebulaste sadzę.
malgorzata_s... 12:28, 08 paź 2013

Aniu mnie także ptaszki w parapet stukają a pelargonie zanieczyszczają świntuchy .
malgorzata_s... 12:30, 08 paź 2013

Aniu i Kasiu spróbujcie mojej metody z zaciemnieniem no a co do wspólnego spania z maluchami to nie byłam lepsza. Kasia a co to żółtko?
malgorzata_s... 12:32, 08 paź 2013

Natalko Krzysie fajne są to wiadomo. Pokaż co zrobiliście. Foty chcem .
AgnieszkaW 12:48, 08 paź 2013

Pozdrawiam Gocha, cebulowe już posadziłaś?
ANIA 12:49, 08 paź 2013

Małgosiu, ja ma dzieci i starsze i tą młodszą. U mnie spanie tak wyglada, że te strsze nie chcą spać do północy i tłuką się po nocy, a ta najmłodsza w ciągu nocy nie da spać. A nad ranem kiedy trzeba wstać to, wszyscy by spali. Z wyjątkiem sobót, niedziel i świąt kiedy mała budzi się skoro świt. Normalnie brak dyscypliny od najstarszego do najmłodszego.
Ale czas tak szybko leci, że potem pewnie bedę ten okres z domem pełnym dzieci tylko z rozrzewnieniem wspominać.
Co do spania z małą, to sama tego nie umiem sobie odmówić...... A temat do ponarzekania bezpieczny - oby tylko takie zmartwienia były
malgorzata_s... 13:25, 08 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Pozdrawiam Gocha, cebulowe już posadziłaś?

Jestem w trakcie
malgorzata_s... 13:26, 08 paź 2013

ANIA napisał(a)
Małgosiu, ja ma dzieci i starsze i tą młodszą. U mnie spanie tak wyglada, że te strsze nie chcą spać do północy i tłuką się po nocy, a ta najmłodsza w ciągu nocy nie da spać. A nad ranem kiedy trzeba wstać to, wszyscy by spali. Z wyjątkiem sobót, niedziel i świąt kiedy mała budzi się skoro świt. Normalnie brak dyscypliny od najstarszego do najmłodszego.
Ale czas tak szybko leci, że potem pewnie bedę ten okres z domem pełnym dzieci tylko z rozrzewnieniem wspominać.
Co do spania z małą, to sama tego nie umiem sobie odmówić...... A temat do ponarzekania bezpieczny - oby tylko takie zmartwienia były

Oj tak moich już w domu prawie nie ma ale za to są maluszki przybrane i już, a potem wnuki będa
Miały byc u Ciebie fotki okolicy.