Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój wymarzony ogród

Mój wymarzony ogród

katiaxx 21:30, 23 sie 2014

aż ja durna

o tym

http://majawogrodzie.tvn.pl/155,Ogrod-sklep-i-szkolka-w-jednym-Storczyki-gruntowe-odc-442,odcinek.html

Magda_ 21:48, 23 sie 2014

super ten żywopłot nie widziałam wcześniej tego odcinka
katiaxx 21:53, 23 sie 2014

ja to w ogóle mało ich oglądałam ale jak czegoś potrzebuję to czasem Agacia mnie ratuje odcinkowo
szukałam jakiegoś o grodach nowoczesnych ale nic nie znalazłam (bo i krótko szukałam bo się czymś zajęłam
Magda_ 22:03, 23 sie 2014

wiesz kochana ogrody nowoczesne to chyba taka "nowość" w naszym kraju królują raczej takie tradycyjne chyba dlatego ciężko się szuka
Malgosik 10:34, 24 sie 2014

Magda te małe buksiki, to jak niedożywione wyglądają. Możesz jeszcze prysnąć dolistnie florovitem. Ale jak je sadziłaś niedawno, latem to mogą odchorowywać to sadzenie.
BusyBee 16:25, 24 sie 2014

Witam się Madziu, fajne i eleganckie takie donice na biało. Tarasik też już prawie gotowy- całkiem spory wyszedł! wkoło niego nasadzenia planujesz, donice czy trawnik?
Pozdrawiam pracusia
Magda_ 19:39, 24 sie 2014

Malgosik napisał(a)
Magda te małe buksiki, to jak niedożywione wyglądają. Możesz jeszcze prysnąć dolistnie florovitem. Ale jak je sadziłaś niedawno, latem to mogą odchorowywać to sadzenie.

one chorują przeze mnie, miałam końcówkę nawozu w granulkach z tamtego roku i podsypałam je tak na oko prze to spaliłam 4 bukszpany
teraz mają powycinane uszkodzone gałązki ale i tak mają się nie najlepiej
Magda_ 19:40, 24 sie 2014

BusyBee napisał(a)
Witam się Madziu, fajne i eleganckie takie donice na biało. Tarasik też już prawie gotowy- całkiem spory wyszedł! wkoło niego nasadzenia planujesz, donice czy trawnik?
Pozdrawiam pracusia

taras już gotowy, na drugi rok go zadaszymy i już będzie ok jakieś rabaty przy nim będą ale póki co nawet nad nimi jeszcze nie myślę
BusyBee 19:47, 24 sie 2014

Magda_ napisał(a)

taras już gotowy, na drugi rok go zadaszymy i już będzie ok jakieś rabaty przy nim będą ale póki co nawet nad nimi jeszcze nie myślę

No tak, jak planujecie jeszcze prace przy tarasie, to nie ma sensu sadzić obok roślin tylko utrudnią. Zresztą masz pole do popisu, bo miejsca sporo
Magda_ 19:53, 24 sie 2014

właśnie dlatego o nich nie myślę bo najpierw musimy zmienić dach i ocieplić dom żeby robić rabaty w jego tak bliskim sąsiedztwie póki co zbieramy kaskę ale trochę nam to zajmie bo taka inwestycja duuużo kosztuje

nie mam za bardzo pola do popisu działaka ma 19 arów ale dużo zajmują budynki gospodarcze i podwórko na ogród prawie nic nie zostało, jakieś zakątki malutki ino