Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój wymarzony ogród

Mój wymarzony ogród

Magda_ 08:19, 14 maj 2014

wczoraj przyszły zamówione irysy tawolistne, ale jeszcze nie zdążyłam wsadzić

gusiarz 16:33, 14 maj 2014

Magda... mnie na uczucia już chyba nikt nie weźmie... ludzie - czyt. wykonawcy to skurczybyki w postaci anioła. Ale gorzałkę zawsze chętnie wypiją... Szkoda tych donic, że stoją niewykończone, a sezon już się zaczął. Człowiek na błędach sie uczy... skoro to usługa zawsze płace po! Jak u fryzjera .

Za to pełna pochwała za warzywnik. Super wygląda. I coś czuję, że żwirek dojdzie . Fajnie, że eM reformowalny... nie każdy taki jest.
gusiarz 16:40, 14 maj 2014

Ale ty masz już ogóraski duże. Moje w szklarni dopiero skiełkowały. W przyszłym roku posieję je wcześniej w domu - będą wcześniej. A gruntowych jeszcze nie siałam... zimno...
Magda_ 21:27, 14 maj 2014

gusiarz napisał(a)
Magda... mnie na uczucia już chyba nikt nie weźmie... ludzie - czyt. wykonawcy to skurczybyki w postaci anioła. Ale gorzałkę zawsze chętnie wypiją... Szkoda tych donic, że stoją niewykończone, a sezon już się zaczął. Człowiek na błędach sie uczy... skoro to usługa zawsze płace po! Jak u fryzjera .

Za to pełna pochwała za warzywnik. Super wygląda. I coś czuję, że żwirek dojdzie . Fajnie, że eM reformowalny... nie każdy taki jest.

Oj dobrze z tym żwirkiem czujesz, ale najpierw trzeba ogrodzić teren
Magda_ 21:28, 14 maj 2014

gusiarz napisał(a)
Ale ty masz już ogóraski duże. Moje w szklarni dopiero skiełkowały. W przyszłym roku posieję je wcześniej w domu - będą wcześniej. A gruntowych jeszcze nie siałam... zimno...

ja pomidorki, ogórasy i papryczki zawsze sieję tak na przełomie stycznia i lutego
aga_szsz 22:36, 14 maj 2014

Magda_ napisał(a)

z taką myślą je kupiłam ale teraz to już nie wiem

Jak Ci się znudzi stożek, to zawsze możesz z niego zrobić kule
Odwrotnie raczej ciężko...

Szkoda ciachać o połowę
Magda_ 08:08, 15 maj 2014

dobre
nicol21 21:19, 15 maj 2014

Kurcze, te donice to ze złota ten facet dłubie? Może trzeba konkretniej z nim porozmawiać i zmienić się z milutkiej kobitki w żadną efektów babę?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magda_ 21:30, 15 maj 2014

pewnie by się zdało ale jest mały problem gość się nie pojawia chyba mój mąż będzie musiał się do niego wybrać
Magda_ 21:34, 15 maj 2014

wsadziłam wczoraj moje nowe nabytki irysy trawolistne
nie zrobiła fotki, bo są takie drobne, że prawie ich nie widać