Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Filomena 23:20, 05 sty 2016

Kasieńko!
wiem,wiem, nie umiem tak na co dzień bywalczynią być Ale u Ciebie jestem na bieżąco, począwszy od pierwszych zdjęć nowym aparatem u Agatki z pachnącego...
Bezkonkurencyjne dysputy ! Jak dobrze trafić na ludzi nadających na podobnych falach! Chura internet !
sylwia_slomc... 12:53, 06 sty 2016

Wpadłam w odwiedziny bo dzisiaj dorwałam wolną chwilkę te twoje zdjęcia ptasich gości napawają mnie podziwem .....próbowałam cyknąć dzisiaj moim balkonowym .....zwiewały jak nie wiem jak się tylko poruszyłam w pokoju.....udało mi się zrobić całe dwie fotki, ale dopiero jak mi brat sterowniki do komórki na lapku zainstaluje to będę mogła zrzucić na kompa i na O dać, obawiam się , że wyszło mi biało czarne zdjęcie bo pod światło robione
malgorzata_s... 13:20, 06 sty 2016

Buziaki dla rodzinki całej w Nowym Roku
kasiek 14:57, 06 sty 2016

Hallo - czy snieg do Ciebie zawitał?
Katkak 18:55, 06 sty 2016

kasiek napisał(a)
Hallo - czy snieg do Ciebie zawitał?

Zawitał Kasieńka choć w śladowych ilościach i już go nie ma. Ale zdążyłam uwiecznić
Katkak 18:55, 06 sty 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buziaki dla rodzinki całej w Nowym Roku

Dzięki Gosiaczku i też Was mocno ściskamy. Czujesz? .
Katkak 19:13, 06 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Wpadłam w odwiedziny bo dzisiaj dorwałam wolną chwilkę te twoje zdjęcia ptasich gości napawają mnie podziwem .....próbowałam cyknąć dzisiaj moim balkonowym .....zwiewały jak nie wiem jak się tylko poruszyłam w pokoju.....udało mi się zrobić całe dwie fotki, ale dopiero jak mi brat sterowniki do komórki na lapku zainstaluje to będę mogła zrzucić na kompa i na O dać, obawiam się , że wyszło mi biało czarne zdjęcie bo pod światło robione

Sywlia ja dużo zdjęć ptaków robię przez okno, więc one są nieświadome mojej obecności. I wciąż je rozpieszczam : nowy karmniczek

a to zrobiona przeze mnie kulka z pędów winobluszczu, któea też jest karmnikiem. Pomysł zgapiony z Mai
AnnaCh 19:32, 06 sty 2016

Szkoda, że już nie masz śniegu. U mnie całkiem sporo napadło, może trochę poleży.
A ptaszki u Ciebie to mają niezły wypas
Karol99 19:33, 06 sty 2016

Świetny pomysł.
Katkak 19:37, 06 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Szkoda, że już nie masz śniegu. U mnie całkiem sporo napadło, może trochę poleży.
A ptaszki u Ciebie to mają niezły wypas

Też żałuję, ale co poradzić. Może jeszcze spadnie. Ptaszki rozpieszczam, to prawda. Muszę w lutym jeszcze ze dwie budki lęgowe zawiesić .