O Fajowskie Mnie się marzy takie z obicia z ekoskóry lub weluru i z duzym zagłówkiem - najlepiej w kolorze śmietany A jeszcze najlepiej za darmo Muszę poszukać ...
A jak zamarza oczko, to robicie jakiś otwór?
Kasia takie coś ? Glauca Globosa
podobno z czasem(10-15lat) wypuszczają przewodnik i śmigają w górę
O Fajowskie Mnie się marzy takie z obicia z ekoskóry lub weluru i z duzym zagłówkiem - najlepiej w kolorze śmietany A jeszcze najlepiej za darmo Musze poszukać ...
Ale cudnie pogoda jak póxnym latem/wczesną jesienią Piękne kolory A te czerwone bombki to świetnie pasują
Superowe masz te ptasie odwiedziny U mnie też dużo ptaków , ale tych kurowatych . Za to wiosną jak się inne rozśpiewają to jest wrażenie , że to las, a nie pola. A skowronki swoje trele też niosą po niebie.....już się nie mogę doczekać. Z takich karmnikowych to mam tylko sikorki , bo wróbli coś drugi rok nie ma
Co wyście się "Królowe" tak na te sypialnie umówiły...."księżniczki" na ziarnku grochu ha ha ha Super łóżeczko, a kolor ścian w moim ulubionym odcieniu
Przynudzasz? Kasiu. Przecież owady i ptaki to nieodłączna część naszych ogrodów. Mnie dzisiaj przy zmianie kul mało ręce nie poodpadały z zimna, ale zacisnąłem usta i zawiesiłem wszystkie. Sikory takie radosne, że prawie siadały mi na dłoniach. Brawo Ty.
Kasiu, odpowiedziałam u Zbyszka, że mój wypuścił przewodnik. A ponieważ ta odpowiedź może Ci umknąć, dlatego powtórzyłam również w twoim wątku.
Obiecana pełnia