Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

olga80 18:51, 07 sty 2016

Lubię oglądać takie metamorfozy ogród zrobił się taki uporządkowany.Lubię kamień w ogrodzie i widzę, że u Ciebie też gości
sylwia_slomc... 19:02, 07 sty 2016

Kasia zmiany superowe, udowadniasz, że małe też może stać się piękne , zobaczysz jak roślinki Ci śmigną w tym roku , a jeszcze jak drzewa urosną będzie busz
jona 20:12, 07 sty 2016

Zaglądam tu często, więc wiem, że zmiany dużo pracy kosztowały. Całe szczęście, że to przyjemna praca . Ogród nabrał kształtów i jest spójny .
W której części ogrodu najbardziej lubisz przebywać?
Katkak 20:19, 07 sty 2016

jona napisał(a)
Zaglądam tu często, więc wiem, że zmiany dużo pracy kosztowały. Całe szczęście, że to przyjemna praca . Ogród nabrał kształtów i jest spójny .
W której części ogrodu najbardziej lubisz przebywać?

Asiu najbardziej lubię siedzieć na huśtawce z kubkiem kawy w ręku. Jak uda mi się wyskoczyć latem wcześnie rano, jak rodzinka śpi, to jeszcze napawam się śpiewem ptaków .
Katkak 20:20, 07 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia zmiany superowe, udowadniasz, że małe też może stać się piękne , zobaczysz jak roślinki Ci śmigną w tym roku , a jeszcze jak drzewa urosną będzie busz

Sylwuś sama jestem ciekawa efektu jak to wszystko się rozrośnie. No i róż jestem bardzo ciekawa.
Katkak 20:21, 07 sty 2016

olga80 napisał(a)
Lubię oglądać takie metamorfozy ogród zrobił się taki uporządkowany.Lubię kamień w ogrodzie i widzę, że u Ciebie też gości

Tak, kamień to fajny i wdzięczny materiał .
Katkak 20:26, 07 sty 2016

Gabriela napisał(a)
Ładna mozaika pod huśtawką, bardzo mi się podobają takie nawierzchnie z kamyków. Ogród zmieniasz pięknie, obrzeża jednak bardzo porządkują ogród.

Gabrysiu wszystkie te kamyczki własnoręcznie zbierałam, potem grupowałam kolorami. Szczerze mówiąc też jestem bardzo zadowolona z efektu. Cieszę się, że nie zrobiłam placyku z samej kostki, bo już by taki jedyny w swoim rodzaju nie był . Dziękuję za ciepłe słowa. Utwierdzasz mnie w przekonaniu, że idę we właściwym kierunku .
Katkak 20:28, 07 sty 2016

Nallar napisał(a)
Ty zwróciłaś uwagę że Twój post u mnie i mój u Ciebie jest dokładnie o 18.30?
Jutro zrobię dla Ciebie zdjęcia, będziesz mogła powzdychać.

Widzisz? to się nazywa synchronizacja . Trzymam Cię za słowo .
Nallar 20:29, 07 sty 2016

Katkak napisał(a)

idę we właściwym kierunku .

A to miałaś co do tego wątpliwości?
jona 20:35, 07 sty 2016

Katkak napisał(a)

Asiu najbardziej lubię siedzieć na huśtawce z kubkiem kawy w ręku. Jak uda mi się wyskoczyć latem wcześnie rano, jak rodzinka śpi, to jeszcze napawam się śpiewem ptaków .

Cofnęłam się do huśtawki i innych zdjęć i próbowałam sobie wyobrazić, co wtedy widzisz. Róża przy huśtawce też będzie dodawać uroku temu kącikowi