Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Agania 19:28, 13 sty 2016

Kasiu, ptaszki to mają u Ciebie raj, u nas deszcz i 4 na plusie, ja też mam cyprysika nana, möj 10 letni okaz ma 100x100cm, staruszek, ale się trzyma
AgataBC 20:00, 13 sty 2016

Katkak napisał(a)

Z nasion chciałabym kupić stipę i werbenę patagońską. Może jeszcze czarnuszkę halcedońską, czy jak jej tam i chyba tyle. Muszę się skupić na konkretnej robocie w tym roku - skończyć wyznaczać linię rabat, zrobić oczko wodne i najfajniejsza sprawa - obsadzanie . Plany zawsze są wielkie, a co się uda - czas pokaże . A Ty jakie nasionka będziesz kupować? Może coś zgapię?

Ja mam maleńkie plany, z nasion nic szczególnego nie planuje. To co sprawdzone. Liczę, że zostaną mi do obsadzenia kompozycje w pojemnikach i pielenie. W tym sezonie mam zamiar w ogrodzie odpoczywać.. na tej leżance, którą zrobię z tej starej ramy.
Katkak 20:18, 13 sty 2016

Agania napisał(a)
Kasiu, ptaszki to mają u Ciebie raj, u nas deszcz i 4 na plusie, ja też mam cyprysika nana, möj 10 letni okaz ma 100x100cm, staruszek, ale się trzyma

Fakt, lubię je rozpieszczać . A u Ciebie za to pewnie dużo ich gniazduje, co?
Katkak 20:19, 13 sty 2016

Agcia napisał(a)

Ja mam maleńkie plany, z nasion nic szczególnego nie planuje. To co sprawdzone. Liczę, że zostaną mi do obsadzenia kompozycje w pojemnikach i pielenie. W tym sezonie mam zamiar w ogrodzie odpoczywać.. na tej leżance, którą zrobię z tej starej ramy.

Leżanka ze starej ramy? Oj, chyba coś przegapiłam.
Nallar 20:28, 13 sty 2016

Katkak napisał(a)

Ja chyba też, choć staram się być u Agaty na bieżąco.
Dawaj zdjęcia fotela bo mnie zjada....
Motylek mi się znudził, żabka a raczej jej kolor lepiej mi odpowiada, ja też zielona więc gra.
AgataBC 20:40, 13 sty 2016

Katkak napisał(a)

Pisałam jakiś czas temu u siebie.. potem jeszcze Przemkowi pisałam; ale zdjęcia nie zrobiłam.. może jutro wytargam ją i pokażę. Rama łóżka z przed wojny z kółkami. Na pinie widziałam identyczne. Może znajdę to podlinkuje.

edit:
ta moja rama jest taka pordzewiała

a lekko odnowione są tu , tu i tu

Katkak 21:01, 13 sty 2016

Agcia napisał(a)

Pisałam jakiś czas temu u siebie.. potem jeszcze Przemkowi pisałam; ale zdjęcia nie zrobiłam.. może jutro wytargam ją i pokażę. Rama łóżka z przed wojny. Na pinie widziałam identyczne. Może znajdę to podlinkuje.

Będę czekać z niecierpliwością . Znając Ciebie to już wiem, że będzie petarda .
Sylvana 21:36, 13 sty 2016

Katkak napisał(a)

Fakt, lubię je rozpieszczać . A u Ciebie za to pewnie dużo ich gniazduje, co?

Kiedyś tak ale od kiedy jest 4 czy 5 sójek, to te małe pouciekały. Nawet z karmnika zaczęły je te paskudy przeganiać. Wiosną kradną jajka i rozwalają gniazda...potem pod drzewem leżą skorupki, a gdzieś dalej całe gniazdo.....ech...natura.
sylwia_slomc... 22:02, 13 sty 2016

Dziewczyny Wy dwie i pomysł na bank na odnowienie i wykorzystanie będzie Też myślę , że to petarda.....już się doczekać nie mogę , żeby zobaczyć efekt
zawitka 08:32, 14 sty 2016

Kasia zaraz sprawdzę jak mam nasiona jeszcze werbeny to Ci podeślę ???????chcesz ha ha dobrze że weszłam do Ciebie oleciała zobaczyć mam jeszcze trochę to się podzielę :I adres mam to wyślę w poniedziałek .