Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

kasiek 19:17, 07 mar 2016

O - jak ładnie te żurawki komponują się z rudymi turzycami - warte podglądnięcia Jak zdrówko?
Katkak 20:09, 07 mar 2016

kasiek napisał(a)
O - jak ładnie te żurawki komponują się z rudymi turzycami - warte podglądnięcia Jak zdrówko?

Kasia na szczęście znacznie lepiej, ale muszę się czujnie poruszać , bo jeden fałszywy ruch i ... auć . Dziś śmieciara zabrała moje worzyska . Od razu lepiej . A to zestawienie to żurawki Marmalade i turzyce Froested Curls (od Gosiaczka).
Nallar 20:20, 07 mar 2016

Czytam że czujesz się ogrodowiskowo, bolą Cię korzonki. Jak czytać to brzmi śmiesznie ale wiem jak to kuźwa boli. Współczuję Kasieńko i radzę wyluzować.
Katkak 20:24, 07 mar 2016

Nallar napisał(a)
Czytam że czujesz się ogrodowiskowo, bolą Cię korzonki. Jak czytać to brzmi śmiesznie ale wiem jak to kuźwa boli. Współczuję Kasieńko i radzę wyluzować.

Ewcia dziś jest już super w porównaniu do piątku i soboty, będę żyć . Ale fakt boli jak cholera, momentami zęby zaciskam. Ale dziś już tylko momentami
Anda 20:29, 07 mar 2016

Dużo zdrowia życzę Gdzie się tak zaprawiłaś? W ogrodzie przy ściąganiu darni?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
roma2 20:47, 07 mar 2016

Cieszę się, ze tak sprawnie to pikowanie Ci poszło!. Ja muszę poczekać jeszcze, ale mam obawy, bo w zeszłym roku pomordowałam stipę własnie przy pikowaniu. Mam (dopiero teraz) wrażenie, że za szybko się za to zabrałam, bo za malutka była. Podlewałaś przed pikowaniem, czy jak ktoś radził nie podlewać, bo wtedy łatwiej?
Katkak 20:48, 07 mar 2016

Anda napisał(a)
Dużo zdrowia życzę Gdzie się tak zaprawiłaś? W ogrodzie przy ściąganiu darni?

Ewcia sama nie wiem, może trochę w ogrodzie, a dołożyłam sobie ćwiczeniami. Ale już puszcza i z dnia na dzień jest lepiej, więc nie ma sprawy .
Katkak 21:06, 07 mar 2016

roma2 napisał(a)
Cieszę się, ze tak sprawnie to pikowanie Ci poszło!. Ja muszę poczekać jeszcze, ale mam obawy, bo w zeszłym roku pomordowałam stipę własnie przy pikowaniu. Mam (dopiero teraz) wrażenie, że za szybko się za to zabrałam, bo za malutka była. Podlewałaś przed pikowaniem, czy jak ktoś radził nie podlewać, bo wtedy łatwiej?

Romciu no właśnie u Iwonki czytałam, żeby nie podlewać, a nawet troszkę przesuszyć i poszło jak złoto. Jeszcze jeden pojemniczek czeka na pikowanie, ale tam ziemia jest jeszcze zbyt mokra i muszę poczekać.
makkasia 21:07, 07 mar 2016

Kaśka a mówią,z ę sport to zdrowie ale na kręgosłup musimy uważać. świetne masz żurawki przy hortensjach. Wrzośce daja tyle koloru
życze zdrowia Kasieńko
macham
makkasia 21:07, 07 mar 2016

Dubelek - świetna robota z tym pikowaniem stipy