Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Anda 17:29, 17 mar 2016

Luzem jest...
Sama nie wiem, co Ci doradzić. Jeśli nie masz ochoty na reklamacje, to zostaw po prostu i zobacz, co będzie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasya 17:32, 17 mar 2016

Katkak napisał(a)

Złamana wisiała na włosku, przy wyjmowaniu sama odpadła

to szkoda bo jakby wisiala mozna byloby podwiazac i by przyrosla

czy oczary sie przycina zeby sie rozkrzewialy, jesli tak to mozesz to potraktowac jako takie ciecie

druga galazka jest chyba przycieta i wypuscila odnozkę ?
Kasya 17:34, 17 mar 2016

a najlepiej zglos ten fakt jak najszybciej i napisz ze chcesz dac mu szanse ale jeżeli nie bedzie rosl to bedziesz chiala wymienic...
tak zeby sie zabazpieczyc jakby co
Mala_Mi 17:45, 17 mar 2016

Kasiu, jak jest całe powyżej szczepienia i są jakieś inne gałązki to będzie żyć. Po prostu rok będzie rzadszy i tyle. Możesz powiedzieć, że przysłali ułamane, ale nie reklamujesz, ale jak coś się będzie działo to wtedy zrobisz reklamacje.

U mnie kilka oczarów padło i bez ułamanych gałązek .. i były jako krzewy a nie szczepione. Wiec jak ma żyć to będzie żyć i się szybko odbuduje (chociaż oczary rosną bardzo wolno). Wiejec zachodu z pakowaniem i wysyłaniem niż to warte.
Najważniejsze by miejsce szczepienia było nieuszkodzone i coś było ponad szczepieniem. Jak jest to zostaw i się nie baw w reklamacje i odsyłanie. To tylko gałązka. Odrośnie. Zagęści się.
Milka 18:02, 17 mar 2016

Tez uwazam, ze odrosnie, a te gałązkę ułamana mozesz w ukorzeniaczu pomoczyc i kto wie, moze przybedzie gratis drzewko
Katkak 18:18, 17 mar 2016

Mala_Mi napisał(a)
Kasiu, jak jest całe powyżej szczepienia i są jakieś inne gałązki to będzie żyć. Po prostu rok będzie rzadszy i tyle. Możesz powiedzieć, że przysłali ułamane, ale nie reklamujesz, ale jak coś się będzie działo to wtedy zrobisz reklamacje.

U mnie kilka oczarów padło i bez ułamanych gałązek .. i były jako krzewy a nie szczepione. Wiec jak ma żyć to będzie żyć i się szybko odbuduje (chociaż oczary rosną bardzo wolno). Wiejec zachodu z pakowaniem i wysyłaniem niż to warte.
Najważniejsze by miejsce szczepienia było nieuszkodzone i coś było ponad szczepieniem. Jak jest to zostaw i się nie baw w reklamacje i odsyłanie. To tylko gałązka. Odrośnie. Zagęści się.

Ania nawet nie wiesz jak się cieszę . Jak sobie pomyślałam o tym cyrtoleniu z pakowaniem i wysyłaniem, to bleee. Ogromnie się cieszę i bbbardzo dziękuję, że tak szybko odpowiedziałaś .
Katkak 18:19, 17 mar 2016

Milka napisał(a)
Tez uwazam, ze odrosnie, a te gałązkę ułamana mozesz w ukorzeniaczu pomoczyc i kto wie, moze przybedzie gratis drzewko

Ireno zastawiam go więc ciesząc się niezmiernie . Gałązkę zostawiłam, jasne, że spróbuję ukorzenić . Jutro czeka mnie ganianie z doniczką po ogrodzie .
Katkak 18:20, 17 mar 2016

Kasya napisał(a)
a najlepiej zglos ten fakt jak najszybciej i napisz ze chcesz dac mu szanse ale jeżeli nie bedzie rosl to bedziesz chiala wymienic...
tak zeby sie zabazpieczyc jakby co

Tak zrobiłam Kasiu, dzięki .
Katkak 18:20, 17 mar 2016

Anda napisał(a)
Luzem jest...
Sama nie wiem, co Ci doradzić. Jeśli nie masz ochoty na reklamacje, to zostaw po prostu i zobacz, co będzie.

Ewciu ledwo Cię poznałam. Zostawiam go .
Milka 18:20, 17 mar 2016

To juz sama przyjemnosc, ja tak dzis ganialam z nowa magnolia.