Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:17, 29 sie 2016

FrancoPolo napisał(a)
Witam.Proszę nic nie robić z klonem pozatym że trzeba usunąć przypalone słońcem,tak,tak! przypalone liście. Na wiosnę przyciąć gałęzie ewentualnie jak trzeba .Niestety ostatnie lata mamy tak silne promienie słońce że przypala szczególnie młode listki. Pozdrawiam.

Franciszku, bardzo Ci dziękuję . Ależ mi ulżyło
Katkak 20:19, 29 sie 2016

Iwk4 napisał(a)
Kasiu, cudownie u ciebie. Bajkowo

Widziałam fotki u Ewy. Cudowne spotkanie
Twoja córeczka w ogrodzie Ewy fajnie wyszła na zdjęciach. Niczym krasnalek wśród roślin

Dziękuję Ci bardzo Iwonko . U Ewci było świetnie, cudowne spotkanie . Córcia i syniu zresztą też uciechę mieli wielką. Najbardziej chyba podobała się trampolina, choć Mała i na zjeżdżalni miała frajdę .
Katkak 20:20, 29 sie 2016

sierika napisał(a)
Witaj Kasiu, Twój wątek pędzi tak, że trudno nadążyc, cieszę się, że nie tylko wypoczęłaś ale jeszcze masz nowe skarby do swojego ogródka.....
Może mogłybyśmy się spotkać? chętnie oprowadzę Cię po swoim ogródeczku, może wpadnie Ci w oko jakaś roslinka? chętnie podzielę się....

Ogrodowiskowe spotkania zawsze fajne. Czemu nie masz wątku? Chętnie bym zerknęła do sąsiadki .
sierika 20:24, 29 sie 2016

Wątek mam ale na innym forum Oaza.....zapraszam,zerkaj do woli.
Katkak 20:24, 29 sie 2016

Jude znów kwitnie , a jak pachnie....

i słodka, śliczna kruszynka. Znowu, ale nie mogę się powstrzymać żeby jej nie focić
kasiek 20:25, 29 sie 2016

Kasiulka dlatego pisałam że mój tak ma zawsze na wakacje - czyli słońce, upały i susza, hurrra!
Katkak 20:30, 29 sie 2016

Rododendrona Kokardia uznałam za umarniętego, ale żeby dać mu ostatnią szansę przycięłam go i wsadziłam jeszcze do doniczki.
W jego miejsce wsadziłam ukorzenioną przeze mnie hortensję Limelight w takie fajne, pstrokate listki. Kiedyś na tle świerka będzie fajnie świecić

Pissardi fajnie się zagęściła po cięciu. Dereń od Ewci także
Katkak 20:40, 29 sie 2016

kasiek napisał(a)
Kasiulka dlatego pisałam że mój tak ma zawsze na wakacje - czyli słońce, upały i susza, hurrra!

Oj Kasia, 3 x hurrrraaaa
Katkak 20:46, 29 sie 2016

Wiem, że zamęczam tym zakątkiem, ale on taki świeżutki, pachnący nowością i bardzo mnie cieszy

poidełko nie tylko dla ptaków

na klamotach udało mi się wreszcie kupić pojemniczki na świeczki. Zresztą świecznik też tam kupiony, tyle, że ponad rok wcześniej.

każda z innej parafii, ale ma to swój urok moim zdaniem
Katkak 20:51, 29 sie 2016

i taka gliniana doniczka za 3 zł. Ale przemaluję ją bo za złotym kolorem nie przepadam.

emuś nowe puzzle mi przywiózł