Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 18:44, 05 kwi 2014

Kalamandyna napisał(a)
No ciekawa jestem na co się zdecydujesz. Ja za nie długo przed podobnymi dylematami stanę. A zakupów zazdraszczam, choć i ja dzisiaj trzy róże pnące zakupiłam [/quote

Doradź Kochana, doradź
Katkak 18:55, 05 kwi 2014

Rojnisie zamieszkały tutaj. Są takie śliczne i kochane, że chyba bym je zjadła Tylko nie wiem czy za bardzo ich nie ścisnęłam
Skalnice tutaj
A tu floksy. Teraz takie mizerotki, ale marzy mi się, że kiedyś zrobi się z nich taka poducha
malgorzata_s... 19:04, 05 kwi 2014

Kasiu zrobią sie piękne poduchy zobaczysz Zakupy fajne a rabata już fajnie wygląda Buziam
Katkak 19:10, 05 kwi 2014

Dwa berberyski trafiły pod orzecha, ma nadzieję, że jakoś sobie poradzą. Gdzieś musiałam je przeprowadzić Orzec howi w tym roku trochę poprzycinamy gałęzie, więc może będzie więcej światła. Mąż ciągle i niezmiennie namawia mnie do jego wycięcia, ale jakoś nie mam serca. Może jakoś tak stopniowo, po troszeczku będzie mi łatwiej. Tak czy siak na pewno nie zdecydowałabym się na takie totalne wycięcie przy ziemi, bo rośnie po nim glicynia i obcięłabym go w taki sposób, żeby został pień z 2-3 grubszymi konarami.
Katkak 19:12, 05 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu zrobią sie piękne poduchy zobaczysz Zakupy fajne a rabata już fajnie wygląda Buziam

Chcę takie poduchy jak u Ciebie Gosiaczku W tą rabatę dam może jeszcze jakieś paprotki i bodziszka korzeniastego strasznie bym chciała, ale jak na razie nie ma go ani w szkółce, ani na rynku. Za to za tydzień jadę po zawilce japońskie
Katkak 20:06, 05 kwi 2014

Chciałam malwy białe lub jasno różowe, a w sklepach znalazłam dwie ostatnie i to... czarne. Ale trudno, lepszy rydz niż nic. Niech będą czarne
i nie oparłam się takiemu maczkowi
Luki 21:41, 05 kwi 2014

Kasiu zakupy super Rojniczki troszke za ciasno posadzone, jak się rozrosną to wejdą na siebie szybko. Mogłaś do mnie napisać mam mnóstwo rojników w nadmiarze, mogłem wysłać
Katkak 21:45, 05 kwi 2014

Luki napisał(a)
Kasiu zakupy super Rojniczki troszke za ciasno posadzone, jak się rozrosną to wejdą na siebie szybko. Mogłaś do mnie napisać mam mnóstwo rojników w nadmiarze, mogłem wysłać

Dzięki Łukaszku za cenne rady To co? rozsadzić je troszkę? Widzisz, na przyszłość będę o Tobie pamiętać w kwestii rojników w końcu od przybytku głowa nie boli
elzbieta_g 21:49, 05 kwi 2014

proponuję korę na nową rabatkę bo kamyki bez maty szybko wejdą w ziemię i wtedy problem bo kamieni ubyło na rabacie za to ziemia z kamieniami
Katkak 21:51, 05 kwi 2014

elzbieta_g napisał(a)
proponuję korę na nową rabatkę bo kamyki bez maty szybko wejdą w ziemię i wtedy problem bo kamieni ubyło na rabacie za to ziemia z kamieniami

O! Mądrego to i warto posłuchać Dzięki Eluś, jak to powiedziałaś to faktycznie takie oczywiste się to wydaje, ale sama na to nie wpadłam