Ale fajowo, choć raz dla odmiany coś mi się samo rozmnożyło, a nie zdechło Miła odmiana. Dzięki Gosiaczku. Zobaczymy jak wyjdą te kulki Jutro powinnam skończyć
Tak Basieńko, to zdecudowanie działanie wiosny, która cieszy i inspiruje. Synuś bajecznie, nie do wiary jak teraz cichutko śpi. 16-go jedziemy do kontroli i mam nadzieję, że 17-go będzie już mógł pójść do przedszkola, bo biedaczysko już miesiąc prawie w domu siedzi, więc nudzi się mu, a ja muszę mieć inwencję za 3 przedszkolanki Kuleczki teraz wysychają, potem będę malować je na kremowo, no i pewnie coś z serwetek powycinam żeby miały jakieś wzorki Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Podobają mi się takie srebrne kule na kijkach, ale teraz kasę wolę przeznaczyć na roślinki (bo kiedy jak nie teraz), a za styropianowe kulki dałam niecałe 13zł. Mojemu mężowi też marzy się terenówka i takie błotne szaleństwa, a jak mu pokazałam waszą po szaleństwach Twojego męża to aż Mu się oczy zaświeciły Przekonał się, że na Ogrodowisku każdy może znaleźć coś dla siebie, nawet On Basiulka buziaczek dla Mikołaka
Mam prośbę: ta zdziczała robinia wkrótce zostanie wycięta i nie mam pomysłu co posadzić zamiast niej. Myślę o takim drzewku, które rośnie najwyżej do 2-3m, z uwagi na rozmiary mojego ogródeczka, ale nie mam pojęcia jakie drzewko będzie tam fajnie wyglądać. Pomożecie ?
Pomysłami sypiesz jak z rękawa... muszę jeszcze kilka stron się cofnąć może jeszcze coś podejrzę...
A mówisz, że decoupage da radę na zewnątrz?