Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

malgorzata_s... 21:14, 04 kwi 2014

Kasiu kulki śliczne A niedosyt zakupowy to normalka Ja kupiłam 20 buksików i też uznałam że mało
Magnolka cudowna moja jeszcze nie kwitnie Mam nadzieję że nie obraziła się na amen Buziaki
Katkak 21:18, 04 kwi 2014

No, to jednak jestem normalna Jak magnolka zakwitnie wrzuć foty. Ja mam jeszcze żółtą, też lada dzień zakwitnie
bartek_luberda 21:24, 04 kwi 2014

Skrzyneczki super wyglądają Pa
Bogdzia 21:24, 04 kwi 2014

Magnolia piękna i to białe też piękne . Co to jest ?-jakaś śliwka pewnie.Pozdrawiam.
Katkak 21:28, 04 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
Magnolia piękna i to białe też piękne . Co to jest ?-jakaś śliwka pewnie.Pozdrawiam.

Tak Bogdziu, to biała śliwka, ta słodziutka Stara już dość jest, mój tata ją tam posadził jeszcze na długo przed naszą przeprowadzką
BASIA8 16:26, 05 kwi 2014

Kasieńko piękne kulki Nam pokazałaś Niedosyt zakupowy to normalne u ogrodomaniaków Pozdrawiam z zimnej Doliny Mumnków
Katkak 18:22, 05 kwi 2014

BASIA8 napisał(a)
Kasieńko piękne kulki Nam pokazałaś Niedosyt zakupowy to normalne u ogrodomaniaków Pozdrawiam z zimnej Doliny Mumnków

U nas dziś też zimno, ale na przekór pogodzie rozpoczęliśmy sezon grillowy Nie zmarzliśmy bo praca w ogródeczku wrzała. Też pozdrawiam Basieńko
Katkak 18:32, 05 kwi 2014

Mój ulubiony rodzaj zakupów Ostatnio miałam chrapkę na taką fajną bransoletkę, ale jak sobie pomyślałam, że za tą bransoletkę mogę mieć ze 3 rododendrony to pojechałam do szkółki i wróciłam....z 3 berberysami i orlikami
Sierota ze mnie, bo na rabatę z cisami i trawami chciałam berberysy w czerwonym kolorze żeby ją ożywiły (rada Danusi), ale kupowałam je jesienią, kiedy miały piękny pomarańczowo-czerwony kolor, a teraz są po prostu zielone. Więc kupiłam takie, które są czerwone przez cały rok, a tamtym zorganizowałam przeprowadzkę
Teraz jest tak. Jeszcze brzydka ta rabata, bo taki piach tam, trzeba korę, albo grys, ale sama jeszcze nie wiem co będzie lepsze. Są tam hortensje, więc może lepiej kora bo by dodatkowo zakwaszała glebę, ale znowu grysu wiatr by nie rozdmuchiwał.
18:36, 05 kwi 2014
No ciekawa jestem na co się zdecydujesz. Ja za nie długo przed podobnymi dylematami stanę. A zakupów zazdraszczam, choć i ja dzisiaj trzy róże pnące zakupiłam
Katkak 18:41, 05 kwi 2014

Moje pierwsze balkonowo-tarasowe kompozycje Jak zrobi się cieplej obowiązkowo znajdą się tam też zioła, z naciskiem na bazylię