Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 18:50, 06 kwi 2014

elzbieta_g napisał(a)
kobieto, artystka z ciebie niesamowita , ale już to nie raz mówiłam świetnie wyszły te kamienie, niektóre nawet zezują

Śmieszne, nie? Nawet mój mąż się ubawił. A największą uciechę ma synuś, bo teraz ma takie cudaki w ogródku
elzbieta_g 18:52, 06 kwi 2014

fajowea noski z czego?
Katkak 18:55, 06 kwi 2014

elzbieta_g napisał(a)
fajowea noski z czego?

Drewniane koraliki przecięte na pół
malgorzata_s... 19:53, 06 kwi 2014

Kasiu wróciłam do zdjęć z początki i wydaje mi się że orzecha spokojnie możesz się pozbyć. Masz dużo drzew i jego brak nie powinien za bardzo cię zasmucić. Piszesz że Emuś jest za więc wytnij tak jak pisałaś zostawiając pień jako podpórkę pod wisterię. Zyskasz światło i wilgoć dla innych roślinek. Wrzuć jeszcze fotkę z orzechem w perspektywie to jeszcze pomyślimy Cudaczki słodkie i takie twoje Buziak.
Katkak 19:57, 06 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu wróciłam do zdjęć z początki i wydaje mi się że orzecha spokojnie możesz się pozbyć. Masz dużo drzew i jego brak nie powinien za bardzo cię zasmucić. Piszesz że Emuś jest za więc wytnij tak jak pisałaś zostawiając pień jako podpórkę pod wisterię. Zyskasz światło i wilgoć dla innych roślinek. Wrzuć jeszcze fotkę z orzechem w perspektywie to jeszcze pomyślimy Cudaczki słodkie i takie twoje Buziak.

Gosia mąż przeczytał co napisałaś i powiedział, że musi Cię zaprosić na flaszkę
Katkak 10:03, 07 kwi 2014

Gosia oto nasz orzeszek
Katkak 10:08, 07 kwi 2014

malgorzata_s... 11:58, 07 kwi 2014

Kasia wycinaj. Popatrz on ma z jednej strony więcej gałęzi i jeszcze się złamie i poniszczy wszystko
A na flaszkę przyjadę powiedz Emowi
safikey 14:13, 07 kwi 2014

alez masz kobietko masę pomysłów...
te kamienie są cudne - mój synek zażyczył sobie takie same

bomba, zreszta masz jak widzę jeszcze wiele innych niesamowitych mysli w głowie!!!
ależ jesteś pozytywnie zakręcona

pozdr
Katkak 16:39, 07 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia wycinaj. Popatrz on ma z jednej strony więcej gałęzi i jeszcze się złamie i poniszczy wszystko
A na flaszkę przyjadę powiedz Emowi

Gosia w kwestii flaszki trzymam za słowo A wiesz, że dziś wpadł do mnie kolega i tez powiedział, że lepiej obciąć, bo jeszcze ogrodzenie sąsiadce poniszczy, albo jeszcze więcej zniszczeń narobi. Tylko jak się za niego zabrać... Nie wiem czy jakiejś firmy nie trzeba do tego wynająć. Dzięki Gosiaczku