Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:22, 25 maj 2017

Katkak 19:25, 25 maj 2017

Katkak 19:30, 25 maj 2017

a te są już tylko wspomnieniem

bardzo podoba mi się ten klon i choć chucham na niego i dmucham, to często mi choruje

ambrowiec
kasia_w 19:38, 25 maj 2017

Kasiu alez piękne bujności pokazujesz urocze oczko,z czego ono ?
kasiek 19:42, 25 maj 2017

Ależ nascycone kolory... Te focie irysków cudne! Rodki masz obłędne i widać że im dobrze. Małe oczko cudowności - wyszło bardzo naturalnie Jesiotra mieliśmy ale padł jak zaplątał się się wodorostu w oczku. One lubia chłodną wodę.
Buziaki dla krasnali
Katkak 19:44, 25 maj 2017

kasia_w napisał(a)
Kasiu alez piękne bujności pokazujesz urocze oczko,z czego ono ?

Kasia to prostokątne? Od Sylwii dostałam taką cudną, starą kamionkową umywalkę i to z niej właśnie .
Anda 19:44, 25 maj 2017

Katkak napisał(a)

Ewuniu dziękuję Ci bardzo. To róża Bracia Grimm sadzona latem zeszłego roku więc niczym jej jeszcze nie nawoziłam, bo bałam siuę, że za wcześnie. Z naturalnych nawozów mam teraz tylko gnojówkę ze skrzypu polnego, bo koński nawozik jeszcze się robi. Może więc być gnojówka ze skrzypu?

Gnojówka z pokrzywy na teraz byłaby lepsza. A końskiego z wodą nie możesz rozrobić i zostawić na jeden dzień? Wiesz co, wg mnie to daj jej teraz nawóz normalny, kupny dla róż, bo ona jest teraz w potrzebie.

Fotki śliczne zapodajesz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 19:45, 25 maj 2017

kasiek napisał(a)
Ależ nascycone kolory... Te focie irysków cudne! Rodki masz obłędne i widać że im dobrze. Małe oczko cudowności - wyszło bardzo naturalnie Jesiotra mieliśmy ale padł jak zaplątał się się wodorostu w oczku. One lubia chłodną wodę.
Buziaki dla krasnali

Dzięki Kasieńko. Niektóre rodki jeszcze nie zakwitły, ale to dwa CW sadzone jesienią, więc niech się porządnie zadomowią, a za rok pewnie dadzą czadu.
Katkak 19:47, 25 maj 2017

Anda napisał(a)

Gnojówka z pokrzywy na teraz byłaby lepsza. A końskiego z wodą nie możesz rozrobić i zostawić na jeden dzień? Wiesz co, wg mnie to daj jej teraz nawóz normalny, kupny dla róż, bo ona jest teraz w potrzebie.

Fotki śliczne zapodajesz

Ewunia ta gnojówka końska z tydzień już stoi, ale myślałam, że jeszcze za świeża. Mineralny nawóz mam Zaraz idę sypnąć .Kochana jesteś, że zawsze mi pomożesz dobrą radą . Dziękuję Ci za to
kasiek 19:50, 25 maj 2017

Katkak napisał(a)

Dzięki Kasieńko. Niektóre rodki jeszcze nie zakwitły, ale to dwa CW sadzone jesienią, więc niech się porządnie zadomowią, a za rok pewnie dadzą czadu.

Mnie CW nie kwitły w tym roku bo im się zachciało kwitną w październiku zeszłego.