Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

sylwia_slomc... 20:24, 25 maj 2017

Kasiu daj tak jak Ci Ewka radzi i zakop obok kawałek banana, podobno to dla róż afrodyzjak
Łubin ładny, goździka zaraz po przekwitnieniu pozbaw nasienników to w ładną kępkę przyrośnie
Moje rybki nadal płochliwe bo nad oczkiem ostatnio mało się kręciłam, za to barzanty chodzą w odległości 10 metrów od nas i nic sobie z tego nie robią, a ja nigdy nie mam wtedy aparatu jak na złość
Cudowności ten rodek przy huśtawce, a rabaty kipią życiem
Anda 22:21, 25 maj 2017

Katkak napisał(a)

Ewunia ta gnojówka końska z tydzień już stoi, ale myślałam, że jeszcze za świeża. Mineralny nawóz mam Zaraz idę sypnąć .Kochana jesteś, że zawsze mi pomożesz dobrą radą . Dziękuję Ci za to

Kasiu, jak potrafię to pomagam najlepiej jak mogę Obserwuj tą różę. Za parę dni powinna mieć już nowe, większe liście.
Kawałki skórki od banana też możesz dać róży, lekko przegrabić z ziemią, tak jak Sylwia pisze
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Luki 22:32, 25 maj 2017

Migusiem oblatuje wątki, ale trawiastą muszę pochwalić bo wygląda cudnie i bujnie
Dorota123 08:00, 26 maj 2017

Piękne ujęcie Pozdrawiam

kasia_w 08:03, 26 maj 2017

Ależ mi smaka narobiłaś na oczko w pojemniku.tylko bez rybek bo koty by mi wyowily i byłby płacz
Kasiu Twój ogród na bieżąco z trendami cfh
Katkak 08:21, 26 maj 2017

kasia_w napisał(a)
Ależ mi smaka narobiłaś na oczko w pojemniku.tylko bez rybek bo koty by mi wyowily i byłby płacz
Kasiu Twój ogród na bieżąco z trendami cfh

Kasia cieszę się, ze zarazilam Cię mini iczkiem. Balii masz sporo . Jak dasz na powierzchnię rosliny pływające, ktore szybko się rozrastaja jak pistia czy hiacynt wodny, to koty nic nie zrobią. U mnie skonczyl się ten problem . Swiatowe trendy mówisz? Wstyd się przyznać, ale nie wiem jakie są. Ale jeśli się w nie wstrzelam to bomba .
Katkak 08:22, 26 maj 2017

Dorota123 napisał(a)
Piękne ujęcie Pozdrawiam

Dziękuję.
Katkak 08:22, 26 maj 2017

Luki napisał(a)
Migusiem oblatuje wątki, ale trawiastą muszę pochwalić bo wygląda cudnie i bujnie

Dziękuję .
abiko 09:48, 26 maj 2017

Kot łap sobie nie zmoczy, spokojnie, rybki przeżyją

Ale Kasia.... ja nie wiedziałam, że ty masz tylleeeee piwoni.
Niesamowite..

Za niebieskiego dostaniesz żółtego ode mnie..
sylwia_slomc... 09:51, 26 maj 2017

Żółte te wodne lepiej ograniczać bo ekspansywne i się wysiewają oprócz odrostów kłączyJa dałam w oczko w donicy, a przy balii posadzone w ziemi na folii, żeby w grunt nie lazły, ale już mi cegłę wypychająNiebieskie ładnie przyrastają w kępie