Maleństwo wiedziało gdzie się zaplatać, bo gdzie by jej było lepiej jak w BajceKosmosy mówiłam potrafią strzelić w kosmos
różyczka ślicznota
Na ten rdest się piszę bo nie mam
A sosnę zostaw bo z każdym rokiem będzie lepiej, przecież Zbysio mówił , że to długa droga do ideału
Kasiu piękne jesienne focie sosence też bym dała jeszcze szansę, bo widać że te szczoteczki z roku na rok ma jednak ładniejsze
Mam pytanko o ten bez koralowy Sutherland Gold, jak ci się on sprawuje, choróbska go omijają?, bo powiem ci bardzo przypadł mi do gustu i na wiosnę bym chciała go kupić i posadzić przy perukowcu a drugie pytanko o tego gigantusa, bardzo się rozłazi, czy tak jak pozostałe miskanty buziol
Niestety, mit o żelazie w szpinaku już obalono, podobno naukowcy postawili przecinek nie tam, gdzie trzeba Ma 3 miligramy w 100 g a nie jak sądzono 30 miligramów. Ale ma za to inne zalety, jest przede wszystkim niskokaloryczny
Nie oparłam się na badaniach naukowców tylko na doświadczeniach własnych i wynikach morfologii
Do tego ma bardzo dużo szczawianów wiec i o kamice nerkowa nie trudno. Wszystko jest zdrowe jak jemy z umiarem. W nadmiarze najzdrowsze nie służy. Potas przedawkowałam jedząc jednego pomidora codziennie przez dłuższy czas