Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:16, 23 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Maleństwo wiedziało gdzie się zaplatać, bo gdzie by jej było lepiej jak w BajceKosmosy mówiłam potrafią strzelić w kosmos
różyczka ślicznota
Na ten rdest się piszę bo nie mam
A sosnę zostaw bo z każdym rokiem będzie lepiej, przecież Zbysio mówił , że to długa droga do ideału

Jasne .
Katkak 20:17, 23 paź 2017

Anusia napisał(a)
Kasia daj sosence jeszcze szansę. Mimo wszystko lepiej wygląda, potrzebuje więcej czasu najwidoczniej.

Ok, niech se jeszcze będzie
Katkak 20:17, 23 paź 2017

ryska napisał(a)
Ale mam raj dla oczu Najpierw u Gosi a teraz u Ciebie.
Takie kolorowe ogrody jesienią mnie zachwycają.

A ja raj dla ducha i serca po takim wpisie
Katkak 20:18, 23 paź 2017

Bogdzia napisał(a)

Powojnik rzeczywiscie piękny a o szczygły sie nie martw tylko obserwuj często kosmosy , na pewno szczygły do nich przylecą.

No właśnie na kosmosach były . W przyszłym roku posadzę więcej kosmosów
Katkak 20:21, 23 paź 2017

Monia81 napisał(a)
Kasiu piękne jesienne focie sosence też bym dała jeszcze szansę, bo widać że te szczoteczki z roku na rok ma jednak ładniejsze
Mam pytanko o ten bez koralowy Sutherland Gold, jak ci się on sprawuje, choróbska go omijają?, bo powiem ci bardzo przypadł mi do gustu i na wiosnę bym chciała go kupić i posadzić przy perukowcu a drugie pytanko o tego gigantusa, bardzo się rozłazi, czy tak jak pozostałe miskanty buziol

Moniu to dam jej szansę, niech rośnie . Ten bez uwielbiam. Jest zdrowy, choć słońce trochę go poprzypalało, ale liczę, że jak będzie starszy to słońce nie będzie mu straszne, tak jak z wiązami Wredei. Mam jeszcze bzy Black Tower, bez czarny Eva i Gold Tower . Wybieraj, wszystkie piękne . A miskant olbrzymi rozłazi się jak cholera, nie rośnie kępowo niestety. No, ale jak go nie kochać?. Buuuuuuzioooool
Katkak 20:24, 23 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nie oparłam się na badaniach naukowców tylko na doświadczeniach własnych i wynikach morfologii
Do tego ma bardzo dużo szczawianów wiec i o kamice nerkowa nie trudno. Wszystko jest zdrowe jak jemy z umiarem. W nadmiarze najzdrowsze nie służy. Potas przedawkowałam jedząc jednego pomidora codziennie przez dłuższy czas

Nie świruj z tym pomidorem, też jem sporo .
Katkak 20:25, 23 paź 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiula super wyglądają domki,jak u mnie

Cudne są Ptaszyno kochana, dziękuję, dziękuję, dziękuję . Nawet miejscówę od Ciebie zgapiłam, bo tak mi cudnie do tych wrzosów pasują .
Monia81 20:33, 23 paź 2017

KasieńkoNo to na listę ten bez wpisany i na wiosnę będzie a ten gigantus tak mnie właśnie korci, że chyba mu wybaczę tę rozlazłość i też se go sprawię a co, jak szaleć to szaleć dzięki
Katkak 20:36, 23 paź 2017

Monia81 napisał(a)
KasieńkoNo to na listę ten bez wpisany i na wiosnę będzie a ten gigantus tak mnie właśnie korci, że chyba mu wybaczę tę rozlazłość i też se go sprawię a co, jak szaleć to szaleć dzięki

Pewnie, że tak , moja krew .
sylwia_slomc... 20:38, 23 paź 2017

Katkak napisał(a)

No właśnie na kosmosach były . W przyszłym roku posadzę więcej kosmosów

Myślę, że się same posadzą