Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Nallar 11:50, 05 maj 2014

Kasiu sprawdzalaś czy coś "zamieszkało" na Twoim klonie ?
Katkak 16:47, 05 maj 2014

Nallar napisał(a)
Kasiu sprawdzalaś czy coś "zamieszkało" na Twoim klonie ?

Sprawdziłam i nic tam nie ma. Kupiłam ten środek grzybobójczy, opryskałam i zobaczymy co z nim będzie.
Katkak 17:11, 05 maj 2014

Moje dzisiejsze zakupy: trochę ziółek i jednorocznych Ja chyba nie powinnam wychodzić sama w miejsca gdzie są rośliny, bo nie umiem przejść obojętnie i zawsze coś przytargam
Jag_58 17:18, 05 maj 2014

Katkak napisał(a)
Moje dzisiejsze zakupy: trochę ziółek i jednorocznych Ja chyba nie powinnam wychodzić sama w miejsca gdzie są rośliny, bo nie umiem przejść obojętnie i zawsze coś przytargam

Gosiu to tak jak ja ,chociaż dzisiaj specjalnie jechałam do szkółki i zakupy wkleiłam u siebie ,fajne poczyniłaś zakupy ,ja z jednorocznych dopiero mam pelargonie zwisające i szałwia
Katkak 17:41, 05 maj 2014

Warzywnik w oczekiwaniu na mieszkańców Dziś posialiśmy fasolkę szparagową i posadziliśmy dynię i cukinię. Jeszcze tylko pomidorki koktajlowe, trochę papryki i wystarczy bo miejsca niewiele. W tym półkolu wygospodarowałam odrobinkę miejsca dla ziółek - lubczyk już wielgachny, a dziś dokupiłam kolendrę, szałwię, majeranek i miętę taką fioletową. Na parapecie jeszcze rośnie pietruszka naciowa i bazylia . Ta drabinka jest dla groszku pachnącego. Dałam na nią jeszcze sznurek, żeby łatwiej mu było się wspinać
Jag_58 17:45, 05 maj 2014

Katkak napisał(a)

Warzywnik w oczekiwaniu na mieszkańców Dziś posialiśmy fasolkę szparagową i posadziliśmy dynię i cukinię. Jeszcze tylko pomidorki koktajlowe, trochę papryki i wystarczy bo miejsca niewiele. W tym półkolu wygospodarowałam odrobinkę miejsca dla ziółek - lubczyk już wielgachny, a dziś dokupiłam kolendrę, szałwię, majeranek i miętę taką fioletową. Na parapecie jeszcze rośnie pietruszka naciowa i bazylia . Ta drabinka jest dla groszku pachnącego. Dałam na nią jeszcze sznurek, żeby łatwiej mu było się wspinać

Kasiu i to jest to co u ciebie lubię ,kawałek ziemi a ty go pięknie przyozdobisz np.cegłą i jeszcze tyle dobra tam posadzisz jesteś Wielka ,sznureczek dla groszku żeby było mu łatwiej ,jesteś świetna
Luckaa 17:54, 05 maj 2014

Ja tez dziś odwiedziłam sklepik, kupiłam jeszcze troche nasionek, fajne miejsce z tymi cegłami, mam sporo cegieł rozbiórkowych, podpatrzyłam pomysł
malgorzata_s... 18:03, 05 maj 2014

Katkak napisał(a)

Kasiu ja mam to samo Nawet jak celowo kasy nie wezmę to mi odłożą
Katkak 18:10, 05 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu i to jest to co u ciebie lubię ,kawałek ziemi a ty go pięknie przyozdobisz np.cegłą i jeszcze tyle dobra tam posadzisz jesteś Wielka ,sznureczek dla groszku żeby było mu łatwiej ,jesteś świetna

Ten sznurek to patent, żeby było szybciej, bo ja niecierpliwa jestem Jeszcze chcę odłożyć grosik na taki wiklinowy mały płoteczek wokół tego warzywnika, ale wszystkiego na raz się nie da kupić Mężuś się przypomina żeby i jego pochwalić bo miał duży udział w tej pracy: więc oficjalnie CHWALĘ
Katkak 18:10, 05 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Kasiu ja mam to samo Nawet jak celowo kasy nie wezmę to mi odłożą

Gosia to ja jeszcze takich chodów nie mam żeby mi odkładali, ale może to i dobrze, miałabym ciągły debet na koncie