Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 05:40, 22 kwi 2018

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, zachwycam się Twoją magnolią - jest przepiękna i taka duża
Dla dzieciaków frajda z trampoliną. My też niedługo będziemy musieli pomyśleć o wymianie na nowszą.

A teraz magnolia tak smieci,że masakra. Czytałam, ze się napracowalas wczoraj. Ja tez utyralam sie jak wół. ZacElam juzod 5:30 rano jak dzieci spaly. Byka który rosl na środku wciągam w trawiasta, wiec rabata sie troche powiekszy. Udalo wrescie pozbyc mi się reszty ziemi z wykopu uczka, a od 15:00 drugą sobotę z rzędu pomagalismy przyjaciołom u Nich w ogrodzie, bo tworzą od podstaw. Bateryjka padla mi o 21:00 a dziś jeszcze idę do pracy.Ale potem odpoczynek słodki.
Katkak 06:39, 22 kwi 2018

W tym roku zamiast jwietnej łączki w skrzyni przy altanie powstał ogródek ziołoey. Pomysł zgapiony od Kondzia .

Katkak 06:40, 22 kwi 2018

A, no i poziomki tu są i truskawka jakas zwisająca ku uciesze Igi.
sylwia_slomc... 08:05, 22 kwi 2018

Fajny pomysł z tym ziołownikiem Przyjaciele szczęśliwi, że mają Ciebie Niech założą wątek to podpatrzymy jak działacie i pomądrzymy się trochę
kasiek 08:10, 22 kwi 2018

Niesamowita fotka, piękna ta leszczyna! Trampolina wypas (i chyba kolorystycznie bardziej w ogród sie wtapia )
Ziołownik super, też tak robię, tyrasz od 5? no nieźle, ale w sumie kiedyś też tak robiłam, teraz mam emeryturę Buziam mocno i uściski zostawiam
Gosialuk 21:06, 22 kwi 2018

Fajny pomysł z tym ziołownikiem. A jakie zapachy będą się unosić dookoła.
anpi 21:40, 22 kwi 2018

Wstawać o 5-tej do ogrodu...w życiu! Chyba wolałabym działać do 24-tej gdyby było jasnoAle ogród Ci się odwdzięcza za te poświęcenia...
Katkak 21:59, 22 kwi 2018

anpi napisał(a)
Wstawać o 5-tej do ogrodu...w życiu! Chyba wolałabym działać do 24-tej gdyby było jasnoAle ogród Ci się odwdzięcza za te poświęcenia...

Jutro też startuje o 5:00. Chcę wypić kawkę, nacieszyć się budzącym się dniem i... skończyć obwodke rabaty.
Monia81 22:01, 22 kwi 2018

Kasiu z Ciebie ranny ptaszek fajny ogródek ziołowy, ja jak jutro pogoda pozwoli za swój muszę się wziąść, bo ziółka dokupione a nie wsadzone buziaki
Katkak 22:02, 22 kwi 2018

kasiek napisał(a)

Niesamowita fotka, piękna ta leszczyna! Trampolina wypas (i chyba kolorystycznie bardziej w ogród sie wtapia )
Ziołownik super, też tak robię, tyrasz od 5? no nieźle, ale w sumie kiedyś też tak robiłam, teraz mam emeryturę Buziam mocno i uściski zostawiam

Dzięki Słonko. Trampolina to strzał w dziesiątkę. Nie ułatwia robić ładnych zdjęć, ale ta dziecięca radość jest bezcenna. Wiesz jak to z mslym dzieckiem, czasem trzeba wstać o pianiu kura by zrobic co się zaplanowało.