Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:16, 26 maj 2018

ZbigniewG napisał(a)
Kasia nie mam pojęcia ale ważne że młode przyrosty są ok czyli ze starymi coś robiło sie wcześniej , specjaliści podpowiedzą, u siebie profilaktycznie bez wgłębiania się prysnąłbym na grzybowe i ewentualnie poszperał czy jakieś szkodniki nie nabroiły

ok, dzięki. Podlałam ją dziś Previcurem.
kasiek 21:34, 26 maj 2018

Piwonie bajeczne!
Kasiu nie dziwię Ci się, dobrze że możesz się odstresować bieganiem....
Ja miałam werę, dwa klony straciłam. Jeden jednak który był zaatakowany jeszcze cakiem całkiem żyje. Ja lałam co mc topsinem do gleby, do tego bardzo dużo podawałam wody - odwracałam butelkę z wodą do góry nogami by pił.
Czasem taki dół jest - mnie w 18 letniej historii też gorsze momenty spotykały, ale zawsze brałam na przeczekanie... Musisz być silna! buziam i tule z całych sił!
sylwia_slomc... 22:04, 26 maj 2018

Kasieńka poodcinaj to co brązowe, tak na jodle jak na irdze, podlej na grzyba i obserwuj, może nic więcej nie zbrązowieje W razie czego irgi mam duuuuużo to Ci dam, a bluszczyk też mam, taki niebieski to też dam
Trzymaj się Żaba
Taka pełna optymizmu i energii osóbka jak Ty nie może mieć doła, choć jest usprawiedliwiony w 100 procentach
Katkak 22:42, 26 maj 2018

kasiek napisał(a)
Piwonie bajeczne!
Kasiu nie dziwię Ci się, dobrze że możesz się odstresować bieganiem....
Ja miałam werę, dwa klony straciłam. Jeden jednak który był zaatakowany jeszcze cakiem całkiem żyje. Ja lałam co mc topsinem do gleby, do tego bardzo dużo podawałam wody - odwracałam butelkę z wodą do góry nogami by pił.
Czasem taki dół jest - mnie w 18 letniej historii też gorsze momenty spotykały, ale zawsze brałam na przeczekanie... Musisz być silna! buziam i tule z całych sił!

Może więc i u mnie to choróbsko przyhamuje... Jakoś to dźwignąć trzeba. No, ale z taką pomocą...

sama o sobie mówi, że jest ogrodniczką

i żeby nie było, że same choróbska, to coś jednak rośnie

tą różyczką Queen of Sweden jestem zauroczona
Magleska 23:27, 26 maj 2018

Współczuję chorób roślinnych ......niestety roślin tez nie omijają

Przesłodka mała ogrodniczka
07:20, 27 maj 2018
to rzeczywiście ci przywaliło tych plag ...w takim małym ogrodzie tyle naraz. ale już dostałaś dużo rad wdrażaj w życie
kasiek 07:43, 27 maj 2018

I głowa wysoko! Byle się nie poddawać! Jak Cię drażni to pobiegaj, to Ci odwróc mysli, moze jakiś maratonik?
Katkak 10:00, 27 maj 2018

kasiek napisał(a)
I głowa wysoko! Byle się nie poddawać! Jak Cię drażni to pobiegaj, to Ci odwróc mysli, moze jakiś maratonik?

Tak, zrobiłam rano 8,5km, bo dziś obiad u teściów
Katkak 10:01, 27 maj 2018

kasiek napisał(a)

02.06. Biegnę dychę w Rz-wie
Katkak 10:01, 27 maj 2018

kasiek napisał(a)

02.06. Biegnę dychę w Rz-wie