Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Agania 13:52, 07 cze 2018

Katkak napisał(a)
Ogromnie cieszą mnie te cukinie. Dziś powiększyłam nieco ten mój warzywniczek, ale zdjęć nie mam bo zmrok mnie zastał

Jestem w szoku cofnęłam się więcej, kiedy ta cukinia zdążyła Ci tak urosnąć

U mnie ledwo się poprzyjmowały, sadziłam miesiąc temu, czym ty je karmisz Katku?
Adela 15:27, 07 cze 2018

Kasiu, pytanie dotyczące odkażania gleby previcurem: jakie stężenie środka stosujesz do podlania drzewka?
Doranma 21:17, 07 cze 2018

Widzę, że nabrałaś większej ochoty na warzywka - super! Cukinie bardzo dorodne i jednocześnie piękne, lubię, gdy ogród nie tylko zdobi, ale i żywi
Doranma 21:21, 07 cze 2018

Katkak napisał(a)
trochę bajki w Bajce

Rozczula mnie widok tego domku
Doranma 21:32, 07 cze 2018

Katkak napisał(a)

A oczko jest nadal dla mnie number one w ogrodzie, pięknie je zaaranżowałaś
Ja nie umiem się zdecydować, gdzie bym mogła u siebie je założyć, żadne miejsce nie wydaje mi się dość dobre I tak mija rok za rokiem, a oczka, jak nie było, tak nie ma, muszę więc patrzeć na Twoje Pozdrawiam!
Katkak 22:31, 07 cze 2018

Dorota123 napisał(a)
Piękne zdjęcia serwujesz z ogrodu, zieleń taka soczysta. Czyżby U Was częściej padał deszcz?

Dzięki Dorotko. Z deszczem bez szału, choć i tak chyba lepiej niż u Ciebie. Codziennie podlewam.
Katkak 22:35, 07 cze 2018

BASIA8 napisał(a)

Kasiek extra wyszło

Dzięki Basiu
Katkak 22:37, 07 cze 2018

abiko napisał(a)
Kurcze bodziszki ci od Malej tak bujają, że hej, a moje tak sobie.. no ręce opadają

Kiedy mi tak róża na pergolę bujnie.. hmmm
I pędzisz ze zmianami.. kiedy masz na to czas
I hmm szczerze, to chyba z nas 3 które mają liście od Sylwuni to wg mnie Ty najlepiej go wyeksponowałaś potem Kasia a potem ja.. kurcze

Aguś szkoda mi czasu na spanie, obwódkę robiłam dziś od 5:30 rano . O jakich liściach mówisz?
Katkak 22:41, 07 cze 2018

Agania napisał(a)

Jestem w szoku cofnęłam się więcej, kiedy ta cukinia zdążyła Ci tak urosnąć

U mnie ledwo się poprzyjmowały, sadziłam miesiąc temu, czym ty je karmisz Katku?

Dzięki Agatko. Kupiłam gotowe sadzoneczki, nie sadziłam z nasion. Niczym ich nie dokarmiam, ale podlewam codziennie, wodą nalaną do konewki dzień wcześniej, żeby nie była taka lodowata.
Katkak 22:43, 07 cze 2018

Adela napisał(a)
Kasiu, pytanie dotyczące odkażania gleby previcurem: jakie stężenie środka stosujesz do podlania drzewka?

Eluniu do Previcuru jest dołączona raka małs miareczka. Wlewam takie dwie na 10l wody.