Kasia Twój ogród jak zaczarowany.fajnie się po nim lata.Artemisia coś pięknego ---zakupię na przyszły rok.Pytanko .Moja ketmia oczywiście znowu przymarzła na wiosnę i odbiła więc muszę ją przesadzić w inne cieplejsze miejsce.Chcę to zrobić teraz z dużą bryłą ziemi co TY na to ????/
Kasiu, masz duży ogródek?
Z ilości ciekawych zakątków wnioskuję, że duży i dojrzały. Mój sześcioletni jest bardzo nasłoneczniony, a chciałabym doczekać się jeszcze fajnych cienistych zakątków.
The Fairy musiałam wyrzucić, bo plamistości nie potrafiłam opanować. A szkoda...
Halinko ja przesadzam jak mnie coś wkurza. Ostatnio nawet klona przesadzałam. Na skutek tego zabiegu stracił wszystkie liście, ale powoli się zbiera. Inna rzecz, że rósł w takim miejscu, gdzie nie mogłam sobie pozwolić na wykopywanie go z dużą bryłą i tu jest pies pogrzebany. Jak przesadzisz z dużą bryłą, to pewnie nawet nie zauważy przeprowadzki .
Wczoraj spędziliśmy wspaniały, długo wyczekiwany dzień w Szmaragdowej Dolinie . Ogród z roku na rok zachwyca coraz bardziej. Warzywnik - wisienka na torcie jak dla mnie, cuuuuuudoooooo .
A Gospodarze tacy kochani, z serduchem na dłoni jak tylko Słomcie być mogą
"Będę kupował swojej żonie wszystkie roślinki o jakich marzy"
jeszcze niedawno Filipek był taki malutki i ganiał z tej górki, a dziś siostra godnie Go zastępuje . Ledwo wróciliśmy do domu, a Iga mówi: Pojedziemy do cioci Sywli?