Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

anpi 00:38, 16 cze 2018

Zawiesiłam oko na Artemisach zamiast iść już spać
zawitka 09:14, 16 cze 2018

Kasia Twój ogród jak zaczarowany.fajnie się po nim lata.Artemisia coś pięknego ---zakupię na przyszły rok.Pytanko .Moja ketmia oczywiście znowu przymarzła na wiosnę i odbiła więc muszę ją przesadzić w inne cieplejsze miejsce.Chcę to zrobić teraz z dużą bryłą ziemi co TY na to ????/
Adela 23:21, 16 cze 2018

Kasiu, masz duży ogródek?
Z ilości ciekawych zakątków wnioskuję, że duży i dojrzały. Mój sześcioletni jest bardzo nasłoneczniony, a chciałabym doczekać się jeszcze fajnych cienistych zakątków.
The Fairy musiałam wyrzucić, bo plamistości nie potrafiłam opanować. A szkoda...
Katkak 10:22, 17 cze 2018

Magleska napisał(a)
Wpadłam na śliczne foteczki

wpadaj jak najczęściej
Katkak 10:23, 17 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajniusi kotecekOgród wydoroślał mocnoTaka ciemną fairy muszę sobie sprawić.....tylko gdzie ja ja dam.....hmmmmmm nie mam pomysła

Sylwia, ździebko miejsca jeszcze masz
Katkak 10:23, 17 cze 2018

anpi napisał(a)
Zawiesiłam oko na Artemisach zamiast iść już spać

Katkak 10:25, 17 cze 2018

zawitka napisał(a)
Kasia Twój ogród jak zaczarowany.fajnie się po nim lata.Artemisia coś pięknego ---zakupię na przyszły rok.Pytanko .Moja ketmia oczywiście znowu przymarzła na wiosnę i odbiła więc muszę ją przesadzić w inne cieplejsze miejsce.Chcę to zrobić teraz z dużą bryłą ziemi co TY na to ????/

Halinko ja przesadzam jak mnie coś wkurza. Ostatnio nawet klona przesadzałam. Na skutek tego zabiegu stracił wszystkie liście, ale powoli się zbiera. Inna rzecz, że rósł w takim miejscu, gdzie nie mogłam sobie pozwolić na wykopywanie go z dużą bryłą i tu jest pies pogrzebany. Jak przesadzisz z dużą bryłą, to pewnie nawet nie zauważy przeprowadzki .
Katkak 10:26, 17 cze 2018

Adela napisał(a)
Kasiu, masz duży ogródek?
Z ilości ciekawych zakątków wnioskuję, że duży i dojrzały. Mój sześcioletni jest bardzo nasłoneczniony, a chciałabym doczekać się jeszcze fajnych cienistych zakątków.
The Fairy musiałam wyrzucić, bo plamistości nie potrafiłam opanować. A szkoda...

Hahaha, 4 a z małym haczykiem . Ale cieszę się, że takie wrażenie sprawia . Doczekasz się szybciej niż myślisz
Katkak 10:30, 17 cze 2018

Wczoraj spędziliśmy wspaniały, długo wyczekiwany dzień w Szmaragdowej Dolinie . Ogród z roku na rok zachwyca coraz bardziej. Warzywnik - wisienka na torcie jak dla mnie, cuuuuuudoooooo .

A Gospodarze tacy kochani, z serduchem na dłoni jak tylko Słomcie być mogą

"Będę kupował swojej żonie wszystkie roślinki o jakich marzy"
Katkak 10:35, 17 cze 2018

jeszcze niedawno Filipek był taki malutki i ganiał z tej górki, a dziś siostra godnie Go zastępuje . Ledwo wróciliśmy do domu, a Iga mówi: Pojedziemy do cioci Sywli?