Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

kasiek 21:50, 22 maj 2014

O jak sie ślicznie zrobiło! Połączenie fioletu z różem wspaniałe i romantyczne!
Kasiula myśle że w połowie czerwca się zobaczymy co?
Jag_58 21:54, 22 maj 2014

Katkak napisał(a)

Witaj Ta szałwia długo za mną chodziła, aż wreszcie ją znalazłam. Taka biała by mi się jeszcze przydała Ja też uwielbiam wiklinę. Zresztą wszystko co naturalne, kamienie i ... patyczki też Pozdrawiam

Kasiu czytam ze chciałbyś białą szałwię ,u siebie wstawiłam foto ,jak będzie sie Tobie podobac to jesienia prześlę nasionka lub sadzonki
Katkak 22:56, 22 maj 2014

kasiek napisał(a)
O jak sie ślicznie zrobiło! Połączenie fioletu z różem wspaniałe i romantyczne!
Kasiula myśle że w połowie czerwca się zobaczymy co?

Kasia wchodzę w to
Katkak 22:59, 22 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu czytam ze chciałbyś białą szałwię ,u siebie wstawiłam foto ,jak będzie sie Tobie podobac to jesienia prześlę nasionka lub sadzonki

Pewnie Jagódko Jakby Ci zbywało to nasionka chętnie przyjmę, bo sadzonkami nie będę Ci głowy zawracać Nasionka w zupełności wystarczą A jeszcze jakbyś mi dorzuciła troszkę nasionek tego pięknego orlika to byłabym przeszczęśliwa
Jag_58 23:04, 22 maj 2014

Katkak napisał(a)

Pewnie Jagódko Jakby Ci zbywało to nasionka chętnie przyjmę, bo sadzonkami nie będę Ci głowy zawracać Nasionka w zupełności wystarczą A jeszcze jakbyś mi dorzuciła troszkę nasionek tego pięknego orlika to byłabym przeszczęśliwa

Kasiu będę pamiętać ,ale koło jesieni proszę o przypomnienie bo pamięć czasami mnie zawodzi i potem poproszę Cie o adres na pv
Katkak 23:17, 22 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu będę pamiętać ,ale koło jesieni proszę o przypomnienie bo pamięć czasami mnie zawodzi i potem poproszę Cie o adres na pv

Przypomnę się Kochana, przypomnę
Katkak 23:31, 22 maj 2014

Sadzonka hortki wygląda obiecująco Oby jej tak zostało
Zawilce też chyba wreszcie ruszyły
Gardenarium 15:17, 23 maj 2014

Zajrzałąm na ostatnią stronę ale stron przybyło i nie wiem gdzie Pissardii Dawaj mi nr strony a nie "ostatnia"

Instagram Ogrodowiska
Katkak 17:07, 23 maj 2014

Gardenarium napisał(a)
Zajrzałąm na ostatnią stronę ale stron przybyło i nie wiem gdzie Pissardii Dawaj mi nr strony a nie "ostatnia"

Danusiu Pissardi jest na 252stronie.
Gardenarium 17:18, 23 maj 2014

Katkak napisał(a)

Urośnie na pewno, jednak teraz ma "zrobioną koronę" nisko, więc jej miejsce juz się nie zmieni, w połowie płotu będzie korona i rosła a będzie oczywiście do góry.

Moim zdaniem troszkę "lichutka" jest w sensie że nie ma grubego pnia i na 2 metrach korony. Czyli nad płotem co najmniej.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies