Kasiu możesz posadzić np .kosmatkę olbrzymią ja ja mam -wstawiam zdjęcie ,potem wyrzucę , lub rozplenicę , ,musze poszukac z ubiegłego roku jak kwitnie jak poszukam fotki rozplenicy japońskiej Hameln to tez wstawię kosmatka o tyle fajna ,ze zimotrwała a rozplenica nie ,jeszcze jest kosmatka śnieżna tez ładna ale nie mam
Ewuniu końca tęczy jeszcze nie znalazłam, ale się nie zrażam . Może kiedyś się uda . Rh kosztował mnie tylko 15zł ( to niewiele, bo na początku były po 45zł), a żurawka 10zł. Miałam odłożone pieniążki na brzózkę, ale poczeka do sierpnia, a tymczasem może dzięki tym zamówionym żurawkom skończę rabatkę pod sosnami . Także jak sama widzisz z końcem tęczy nie ma to nic wspólnego, a szkoda... . Pozdrawiam Ewuś.
Zbyszku buczek jest cudny, ale musi jeszcze poczekać bo brzózka ma pierwszeństwo (ta złota odmiana mi się marzy ). Najbardziej chciałabym wszystko na raz, ale tak się niestety nie da . W każdym razie buczek będzie i to na bank. Tymczasem nacieszę się Twoim, jest śliczny .