Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Nallar 14:46, 05 lip 2014

No będziesz tu człowieku zdrowy? Znowu zakupy? Byłaś na końcu tęczy czy co?
Jag_58 15:51, 05 lip 2014

Kasiu możesz posadzić np .kosmatkę olbrzymią ja ja mam -wstawiam zdjęcie ,potem wyrzucę , lub rozplenicę , ,musze poszukac z ubiegłego roku jak kwitnie jak poszukam fotki rozplenicy japońskiej Hameln to tez wstawię kosmatka o tyle fajna ,ze zimotrwała a rozplenica nie ,jeszcze jest kosmatka śnieżna tez ładna ale nie mam

Katkak 16:55, 05 lip 2014

Nallar napisał(a)
No będziesz tu człowieku zdrowy? Znowu zakupy? Byłaś na końcu tęczy czy co?

Ewuniu końca tęczy jeszcze nie znalazłam, ale się nie zrażam . Może kiedyś się uda . Rh kosztował mnie tylko 15zł ( to niewiele, bo na początku były po 45zł), a żurawka 10zł. Miałam odłożone pieniążki na brzózkę, ale poczeka do sierpnia, a tymczasem może dzięki tym zamówionym żurawkom skończę rabatkę pod sosnami . Także jak sama widzisz z końcem tęczy nie ma to nic wspólnego, a szkoda... . Pozdrawiam Ewuś.
Katkak 16:56, 05 lip 2014

Jag_58 napisał(a)
Kasiu możesz posadzić np .kosmatkę olbrzymią ja ja mam -wstawiam zdjęcie ,potem wyrzucę , lub rozplenicę , ,musze poszukac z ubiegłego roku jak kwitnie jak poszukam fotki rozplenicy japońskiej Hameln to tez wstawię kosmatka o tyle fajna ,ze zimotrwała a rozplenica nie ,jeszcze jest kosmatka śnieżna tez ładna ale nie mam

Jagódko dzięki, trawka fajna, tylko w tym miejscy u mnie między żurawką, a bzem jest malutko miejsca i chyba się towarzystwo nie bardzo pomieści .
ZbigniewG 17:23, 05 lip 2014

Kasia a co z buczkiem właśnie swojemu podwiązałem nowy przyrost bo po przymarznięciu chciały się dwa robić

pozostałe mają zwis prawidłowy
Katkak 17:40, 05 lip 2014

ZbigniewG napisał(a)
Kasia a co z buczkiem właśnie swojemu podwiązałem nowy przyrost bo po przymarznięciu chciały się dwa robić

pozostałe mają zwis prawidłowy

Zbyszku buczek jest cudny, ale musi jeszcze poczekać bo brzózka ma pierwszeństwo (ta złota odmiana mi się marzy ). Najbardziej chciałabym wszystko na raz, ale tak się niestety nie da . W każdym razie buczek będzie i to na bank. Tymczasem nacieszę się Twoim, jest śliczny .
Katkak 19:18, 05 lip 2014

Dziś groszek pachnący w roli głównej. Czyż nie wygląda jak małe, kolorowe motylki? Nasionka kosztowały grosze, a iiiileeee radości
Katkak 19:36, 05 lip 2014

Nallar 19:41, 05 lip 2014

Kasiu motylki cudne, moje jeszcze w formie larwalnej
Ten błękitny cudny.
Katkak 19:44, 05 lip 2014

Nallar napisał(a)
Kasiu motylki cudne, moje jeszcze w formie larwalnej
Ten błękitny cudny.

Niesamowite są, każdy inny . Nie martw się Ewciu, u Ciebie może troszkę później będą, ale za to dłużej będą Cię cieszyć .