Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

pasjonatkaam... 14:33, 12 lip 2014

tak mysle ..jak już będzie ładna to estetka
pasjonatkaam... 14:40, 12 lip 2014

zresztą zobacz jaka jest "szczęśliwa" na działce
Ania_ogrodni... 15:03, 12 lip 2014

Jak byłam w jej wieku też miałam taką minę na działce Przeszło mi dopiero jakiś czas temu.

Dziewczyny przymierzam się do pomalowania altanki/mojego domku działkowego. Może coś doradzicie, w wolnej chwili zajrzyjcie do mnie.
Katkak 18:46, 12 lip 2014

No widzisz Ewa? To przechodzi z wiekiem .
Katkak 18:51, 12 lip 2014

Ania_ogrodniczka napisał(a)
Jak byłam w jej wieku też miałam taką minę na działce Przeszło mi dopiero jakiś czas temu.

Dziewczyny przymierzam się do pomalowania altanki/mojego domku działkowego. Może coś doradzicie, w wolnej chwili zajrzyjcie do mnie.

Ania - byłam, widziałam, napisałam .
pasjonatkaam... 19:48, 12 lip 2014

Ania_ogrodniczka napisał(a)

ufff czyli jest szansa
Kapibara 20:59, 12 lip 2014

Chwila wytchnienia i zaglądam do Ciebie Jakie cudne żurawki, proszę zdradź na prv sprzedawcę Mebelki też fajniutkie, nie swędziała Cię ręka coby jakis decoupage zapodać na oparciach ławek? Taraz tylko niebieskie podusie i np. jakaś melisa lub mięta cytrynowa do doniczki na stoliku, porcelanowe filiżanki, pyszna herbatka i ciasteczka maślane....

Korzonki też pomysłowo ułożone, ciekawie wyglądają takie nieobrobione, naruszone zębem czasu W moim skalniakowym pniu po czereśni pomieszkiwały takie tęczowe jaszczurki
hanka_andrus 21:09, 12 lip 2014

A może estetce zaproponować malowanie altanki?
pasjonatkaam... 21:19, 12 lip 2014

hanka_andrus napisał(a)
A może estetce zaproponować malowanie altanki?

Haniu właśnie różne prace Jej proponuję żeby działkę polubiła,kupiłam Jej ostatnio piekną drewnianą doniczkę,plus wór ziemi,miała sobie wybrać kwiaty w szkółce i zapełnić ta doniczkę.Początkowo zapaliła się do tematu ale skończyło się na tym,że kupiła sobie jedną pelargonię i przywiozła do domu na balkon
Katkak 21:21, 12 lip 2014

Kapibara napisał(a)
Chwila wytchnienia i zaglądam do Ciebie Jakie cudne żurawki, proszę zdradź na prv sprzedawcę Mebelki też fajniutkie, nie swędziała Cię ręka coby jakis decoupage zapodać na oparciach ławek? Taraz tylko niebieskie podusie i np. jakaś melisa lub mięta cytrynowa do doniczki na stoliku, porcelanowe filiżanki, pyszna herbatka i ciasteczka maślane....

Korzonki też pomysłowo ułożone, ciekawie wyglądają takie nieobrobione, naruszone zębem czasu W moim skalniakowym pniu po czereśni pomieszkiwały takie tęczowe jaszczurki

No, no, no.... Rozmarzyłam się aż . Na decoupage zawsze jest czas . A w doniczce posadziłam poziomki . Ale melisę i miętę też mam pod ręką . Buziolki