Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

pasjonatkaam... 11:19, 13 lip 2014

Katkak napisał(a)
U mnie na kupienie czerwonych nie ma szans, no ale zawsze pozostają zakupy przez internet .

zawsze jest jakieś rozwiązanie Kupowałaś już,byłas zadowolona wiec działaj,Pokażę swoje jak kupię,buźka
Katkak 11:21, 13 lip 2014

Podziałam, podziałam, ale raczej po wypłacie . Czekam na foty w takim razie .
pasjonatkaam... 11:26, 13 lip 2014

No własnie jakby te wypłaty nas nie ograniczały to byłoby szaleństwo w szkółkach na całego...marzenie))
Katkak 11:34, 13 lip 2014

pasjonatkaamatorka napisał(a)
No własnie jakby te wypłaty nas nie ograniczały to byłoby szaleństwo w szkółkach na całego...marzenie))

No niby tak, ale czy wtedy by to wszystko tak cieszyło gdyby się tak wszystko na raz kupowało... Jedne dobre zakupy do mojego ogródka i po zabawie. A tak to po odrobince i radocha jak diabli .
Katkak 11:41, 13 lip 2014

Wyszłam sobie dziś rano do ogródeczka z kawką . Podumałam na huśtawce, popatrzyłam na warzywka, na czerwieniejące pomidorki, na kwiaty, na pszczoły i trzmiele. I tak sobie pomyślałam: ale ze mnie szczęściara, że mam swój własny ogród... Nie ważne, jaki, ważne, że jest .
Jag_58 11:45, 13 lip 2014

Katkak napisał(a)

No niby tak, ale czy wtedy by to wszystko tak cieszyło gdyby się tak wszystko na raz kupowało... Jedne dobre zakupy do mojego ogródka i po zabawie. A tak to po odrobince i radocha jak diabli .

Kasiu podzielam Twoje zdanie co za przyjemność mieć wszystko od razu i to duże okazy i zapchać każdą wolna przestrzeń i co dalej a gdzie radość z patrzenia jak to wszystko powolutku rośnie ,radość z kazdego listeczka i pierwszego kwiatka chwile bezcenne ,których ja bym nie oddała co roku ogladam zdjęcia z minionych lat i podziwiam jak ogród sie zmieniał jak dojrzewał Kasiu tak trzymaj ,bo wtedy docenia się swoja pracę i radość z wykonywania jej pozdrawiam niedzielnie buziaczki x2
pasjonatkaam... 12:15, 13 lip 2014

noo nieee,tak na jeden raz to też bym nie chciała,ogród to przyjemność na lata,radość z każdej doniczki,każdego pączka na kwiatku.
Kasiu dokładnie tak,jesteśmy szczęściarami,że mamy swój azyl,możemy się zatrzymać,podumać,rozkoszować widokiem,zapachem..to najcudowniejsza pasja!!
iwonaal 12:16, 13 lip 2014

Jagoda w całości się z Tobą zgadzam.
elzbieta_g 12:53, 13 lip 2014

Katkak napisał(a)
Wyszłam sobie dziś rano do ogródeczka z kawką . Podumałam na huśtawce, popatrzyłam na warzywka, na czerwieniejące pomidorki, na kwiaty, na pszczoły i trzmiele. I tak sobie pomyślałam: ale ze mnie szczęściara, że mam swój własny ogród... Nie ważne, jaki, ważne, że jest .
a ja z kawką siadam i czytam co u Ciebie bo tyle stron, że szok no ale syn zniechęcony do kompa to mama korzysta
buziaki, zaraz też siadam na ławeczce i będę biadolić nad nosem co ten deszcz nawyprawiał
malgorzata_s... 14:05, 13 lip 2014

Kasiu a ja sobie pomyślałam jaka jesteś fajna że masz takie fajne przemyślenia Buziaczki