Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 16:14, 13 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu podzielam Twoje zdanie co za przyjemność mieć wszystko od razu i to duże okazy i zapchać każdą wolna przestrzeń i co dalej a gdzie radość z patrzenia jak to wszystko powolutku rośnie ,radość z kazdego listeczka i pierwszego kwiatka chwile bezcenne ,których ja bym nie oddała co roku ogladam zdjęcia z minionych lat i podziwiam jak ogród sie zmieniał jak dojrzewał Kasiu tak trzymaj ,bo wtedy docenia się swoja pracę i radość z wykonywania jej pozdrawiam niedzielnie buziaczki x2

Pięknie to powiedziałaś Jagódko, dokładnie o to mi chodziło . Pozdrawiam Cię Kochana
Katkak 16:15, 13 lip 2014

pasjonatkaamatorka napisał(a)
noo nieee,tak na jeden raz to też bym nie chciała,ogród to przyjemność na lata,radość z każdej doniczki,każdego pączka na kwiatku.
Kasiu dokładnie tak,jesteśmy szczęściarami,że mamy swój azyl,możemy się zatrzymać,podumać,rozkoszować widokiem,zapachem..to najcudowniejsza pasja!!

Ewciu wiem o co Ci chodzi, bo czasem ze szkółki też z bólem serca wychodzę, bo chciałoby się więcej, ale ekonomia jest bezlitosna .
Katkak 16:16, 13 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu a ja sobie pomyślałam jaka jesteś fajna że masz takie fajne przemyślenia Buziaczki

Gosia, a wcześniej wątpiłaś? Hahahaha, żartuję oczywiście.\ . Buziaki Gosiaczku . U mnie wreszcie słonko .
Katkak 16:18, 13 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)
a ja z kawką siadam i czytam co u Ciebie bo tyle stron, że szok no ale syn zniechęcony do kompa to mama korzysta
buziaki, zaraz też siadam na ławeczce i będę biadolić nad nosem co ten deszcz nawyprawiał

Korzystam, oj korzystam . Usiądź i porelaksuj się . Całe szczęście, że przestało lać .
Katkak 20:07, 13 lip 2014

Katkak 20:19, 13 lip 2014

Nallar 21:22, 13 lip 2014

Mmmniam pomidorki, motylki i nasturcja której jeszcze nigdy nie udało mi się wyhodować i malwy które do mojego "babcinego" ogródka pasowałyby jak ulał. Muszę pomyśleć w przyszłym roku.
Katkak 21:41, 13 lip 2014

Nallar napisał(a)
Mmmniam pomidorki, motylki i nasturcja której jeszcze nigdy nie udało mi się wyhodować i malwy które do mojego "babcinego" ogródka pasowałyby jak ulał. Muszę pomyśleć w przyszłym roku.

Malwy rosną u sąsiadki tuż za płotem Ewciu, ale cieszą moje oczy i serce .
Agania 21:45, 13 lip 2014

Mslwy są moim niespełnionym marzeniem, kiedy pierwsze posadziłam, od razu zaczęły mi marnieć, nie lubią gliny, pomidorki mniam, moje jeszcze i malutkie i zielone , ale są
buziak
Katkak 22:28, 13 lip 2014

Agania napisał(a)
Mslwy są moim niespełnionym marzeniem, kiedy pierwsze posadziłam, od razu zaczęły mi marnieć, nie lubią gliny, pomidorki mniam, moje jeszcze i malutkie i zielone , ale są
buziak

Uwielbiam te malusie pomidorki . I super w sałatkach wyglądają. Szkoda mi, że jeszcze żółtych nie posadziłam, ale za to bazylię mam . Pozdrawiam Agatko