Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

malgorzata_s... 15:44, 17 lip 2014

Kasiula nasturcje śliczne, smaczne i pożyteczneU mnie znowu burza
Buziaczki zostawiam
Katkak 15:45, 17 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)

mama ma rękę do wszystkiego, patyki w ziemię w ogródku i ot cały sekret
Kasiu nie wyrabiam na zakrętach ale nocką, na szybko kukam anonimowo co słychać na forum

No Kochana, jak spojrzeć na tę robotę jaką odwalasz w ogrodzie to się specjalnie nie dziwię, że na zakrętach nie wyrabiasz. A jak dołożyć do tego jeszcze dom, opiekę nad dzieciakami i gotowanie to nie wiem jak Ci doby wystarcza . Pozdrawiam i zwolnij trochę .
Katkak 15:47, 17 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiula nasturcje śliczne, smaczne i pożyteczneU mnie znowu burza
Buziaczki zostawiam
Dzięki Gosiaczku .U mnie już czwarty dzień grzmi, ale na tym się kończy. No ale zachmurzyło się dość dobrze, więc może coś popada Odrobinkę by mogło. Byleby znowu nie trzy dni z rzędu . Buźka.

Katkak 15:48, 17 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu ja myślę ,ze należy przyciąć chocby po to zeby sie zaczęły rozkrzewiać pozdrawiam cieplutko

Dzięki wielkie Jagódko . Pozdrawiam.
Katkak 15:49, 17 lip 2014

Aniulka napisał(a)

Miałam jednego razu kobeę,jest śliczna i bezproblemowa.Sadzonkę kupiłam już gotową na ryneczku i posadziłam do donicy z kratą.Kraty było jej za mało to wspięła się po ścianie budynku Fajnie,że przypomniałaś o tej roślince,na drugi rok muszę wykombinować nasiona

Ania no to tym bardziej spróbuję wiosną kobeę wyhodować
Katkak 16:07, 17 lip 2014

Agania napisał(a)
nie wiedziałam, ze nasturcja odstrasza ślimaki, one mi już pożarły prawie cały ogród, dużo masz tej nasturcji w ogrodzie

Agatka trochę nasturcji mam w doniczkach, ale one takie biedne, skatowane przez słońce i trochę w ziemi przy studzience. Te mają się zdecydowanie lepiej .
Katkak 16:09, 17 lip 2014

Nallar napisał(a)
Wiesz Kasiu, był u mnie dziś listonosz, zgadnij co przyniósł
Tak czułam, że cos wymyślisz. Ozdoby są piękne. Cieszę się bardzo, ale zupełnie nie potrzebnie robiłaś sobie kłopot.
Powinnam natrzeć Ci usiory.
Zdjęcie wstawiłam u siebie. Jeszcze raz dziękuję.

Żaden kłopot Ewciu .
Katkak 20:34, 17 lip 2014

malgorzata_s... 20:36, 17 lip 2014

Przyszłam obejrzeć powiększoną rabatę a tu fotki niet
Katkak 20:40, 17 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Przyszłam obejrzeć powiększoną rabatę a tu fotki niet

Gosiaczku bo ona tak niby niewiele powiększona, ale zawsze coś. Jutro obfocę . Wiesz o które miejsce chodzi? Przy tym korzeniu, który prawie zupełnie porósł bluszczem rośnie ta biała śliwka i borówka. No to tę właśnie śliwkę i borówkę Krzychu objął tą rabatką . Tylko brzeg obłożył kamieniami, które tak się jeszcze gdzieniegdzie pałętają, a pasuje kupić znów trochę tej kosteczki granitowej co by wszystko już w miarę się zgrywało .