Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 13:38, 18 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Katka ale jakby nie było w nowym wydaniu
Miłego dnia

Pewnie, zawsze to jakaś zmiana i dodatkowe miejsce na roślinkę
13:58, 18 lip 2014
Mój jak widzi mnie wychodzącą z gospodarczego uzbrojoną w szpadel i inne arsenały ogrodowe macha tylko ręką..."no nie...i znów rewolta na rabatach" ale zaraz się pyta.."dasz radę sama czy mam pomóc".Ostatnio walczyliśmy tzn ja dopingowałam,mąż wykopywał lilaki.Ja za zadanie miałam donoszenie zimnych napojów
Katkak 14:23, 18 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Mój jak widzi mnie wychodzącą z gospodarczego uzbrojoną w szpadel i inne arsenały ogrodowe macha tylko ręką..."no nie...i znów rewolta na rabatach" ale zaraz się pyta.."dasz radę sama czy mam pomóc".Ostatnio walczyliśmy tzn ja dopingowałam,mąż wykopywał lilaki.Ja za zadanie miałam donoszenie zimnych napojów [/quot]
Eee, to widzę wsparcie jest mocne
Kasial 14:35, 18 lip 2014

Katkak napisał(a)

Kasiu pięknie chyba mnie przekonałaś do wilcy - dobrze mówię? Tylko oczywiście u mnie każdy kolor, tylko nie niebieski choć u Ciebie bardzo mi się podoba
Katkak 15:25, 18 lip 2014

Katkak 15:27, 18 lip 2014

Kasial napisał(a)

Kasiu pięknie chyba mnie przekonałaś do wilcy - dobrze mówię? Tylko oczywiście u mnie każdy kolor, tylko nie niebieski choć u Ciebie bardzo mi się podoba

Też mam je pierwszy raz, a już je kocham
Katkak 15:33, 18 lip 2014

N asze kochane oseski towarzyszą nam bezustannie w ogrodzie. Ale maluszek tak latał, aż uderzył w szybę balkonową i trochę go przydżumiło . Mam nadzieję, że nic mu nie będzie. Za chwilę się pozbierał i poszedł odpocząć na korzeniu.
Donia72 15:44, 18 lip 2014

U mnie tet non stop wala w szybe w pokoju. Mam onkna na wprost siebie i ptaki koniecznie chca sobie przeleciec "przez pokoj". Nie zawsze konczy sie to dobrze
Katkak 15:45, 18 lip 2014

Bobo coraz piękniejsza
Maleńka hortka najwyraźniej ma zamiar zakwitnąć

i dwa limkowe odkłady - ten nawet będzie kwitł

Katkak 16:33, 18 lip 2014

Donia72 napisał(a)
U mnie tet non stop wala w szybe w pokoju. Mam onkna na wprost siebie i ptaki koniecznie chca sobie przeleciec "przez pokoj". Nie zawsze konczy sie to dobrze

Biedulki. A to "nasze" młode ptaszynki, które wychowywały się na świerku tuż za płotem i chyba po prostu są jeszcze trochę niekumate .