Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Luki 20:31, 08 paź 2013

Ta żurawka to Electric Lime lub Electra, ale bardziej skłaniam się ku odmianie Electra.
Katkak 21:25, 08 paź 2013

WilczaGora napisał(a)
gratuluję wrzosowiska
ja się ciągle nastrajam i nie mam odwagi...
na zachętę..z lasu mi się chyba przywiał i zasiał jeden różowiutki ze 2 lata temu..
rośnie wciśnięty, w zacisznym kątku pomiędzy iglakami i przypomina mi, że wrzosowisko to wspaniały pomysł i nie trzeba się mrozów bać
zimy to u nas najtrudniejszy temat i biję się, ze wrzosów nie udałoby mi się utrzymać

Hej Ewuś No to jak jeden wrzosik tak dzielnie walczy to może czas się przełamać i posadzić więcej W Lidlu chyba mają być na dniach po 3zł z groszami
Katkak 21:28, 08 paź 2013

Basiu i bardzo dobrze. O instrukcję prosiła Ania, ale może sobie skorzystać kto tylko ma ochotę Baw się dobrze, tylko mi się potem pochwal co tam zmalowałaś

Bożenko zobaczę jak mi się ta rukola uda na parapecie W ogródku była super, też bardzo ją lubię, mniam Jak wyrośnie mi w doniczce wrzucę zdjątka
Katkak 21:29, 08 paź 2013

Luki napisał(a)
Ta żurawka to Electric Lime lub Electra, ale bardziej skłaniam się ku odmianie Electra.

Dzięki Łukaszek
Agania 22:08, 08 paź 2013

Witaj Kasiu, dawno mnie u Ciebie nie było, a tutaj wrzosowisko posadziłaś, wielką karpę korzeń już masz w ogrodzie, skąd ta zdobycz? Ja marzę o takim skarbie w ogrodzie U każdego się można czegoś nauczyć, ja chętnie również skorzystam jak pozwolisz z instruktażu decoupage
Katkak 22:26, 08 paź 2013

Agatko korzeń dostałam Mogę powiedzieć, że sam do mnie przyszedł Korzystaj sobie Kochana z instruktażu i niech to będzie dla Ciebie dobra zabawa. Wrzucę wam jeszcze kiedyś przepisik ozdabiania rzeczy z np. plastiku, czy metalu Za niewielkie pieniądze można sobie zrobić rzeczy, za które w sklepach z bibelotami płaci się sporo pieniędzy. A tu kupisz ramkę w sklepie za 4zł, trochę ją podrasujesz i jest super. Wrzucę kiedyś zdjęcie takiej ramki przed i po Pozdrawiam
gdzie_idziesz 22:35, 08 paź 2013

Wrzucaj. Ja skorzystam, mam nadzieję
Ja na wychowawczym miałam grupę dzieci z którymi co tydzień robiliśmy różne cudeńka. Oczywiście ani jednych zajęć nie uwieczniłam na zdjęciach
Płacili mi za materiały, a ja uczyłam ich i siebie też różnych ciekawych technik. Dekupage też robiliśmy - piękne wydmuszki. Już przymierzam się do odnowienia tą metodą starych bombek w pracy. Poza tym sutasz, quiling, kwiaty z papieru, bibuły, szycie różnych materiałów, wyszywanie koralikami. Cały rok tak się bawiłam.
Katkak 22:42, 08 paź 2013

No proszę i dopiero teraz się chwalisz Kochana? Zmajstruj coś i powrzucaj Też się chcemy nauczyć Pozdrawiam
Katkak 22:52, 08 paź 2013

Wspomnienie mojej wierzby
Z tych patoli powstanie wiosną mam nadzieję coś fajnego. Mam ich jeszcze bardzo duuuużo do oskórowania i niech sobie czekają na wiosnę. Chciałabym m.in z nich zrobić jakąś fajną pergolę. Nie z amych oczywiście, one będą tymi szczebelkami
Katkak 23:02, 08 paź 2013

A tymczasem dobranoc Wszystkim Niech się Wam przyśnią nowe ogrodowe inspiracje