Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 10:27, 02 mar 2015

Ala106 napisał(a)
Stojak na fasolę cuuudeńko. .
Roślinki ślicznie rosną .
Chyba też spróbuję zrobić takie podpory z gałęzi, bo świetne są i napalam się na ławkę, taką jak Ty masz , tą którą pomalowałaś na biało . Wygodna?

Wygodna Reniu. Stojaki Reniu fajne i bezkosztowe, a to zdecydowanie na plus .
Katkak 10:32, 02 mar 2015

Agcia napisał(a)

Ja z roku na rok mam z tego więcej szczęścia i bardziej cenię to co sama uhoduje.. mam też w planach sporo rozdać.
Ja mam tylko 5 małych okien z czego dwa na zachód trzy na wschód więc nie za jasno i parapetów braknie jak nic może jakieś piętrowe półki porobię..

Ja też będę się dzielić swoimi roślinkami, bo gdzie ja bym choćby tyle dyń zmieściła .
wiewiora 18:04, 03 mar 2015

No piękne wschody u mnie nasiona też ruszyły jestem bardzo zadowolona ,jeszcze kobe muszę kupić i po płcie poprowadzić
Katkak 22:22, 03 mar 2015

agnieszka_podpora napisał(a)
No piękne wschody u mnie nasiona też ruszyły jestem bardzo zadowolona ,jeszcze kobe muszę kupić i po płcie poprowadzić

Mnie kobea już kiełkuje. Za to jeśli chodzi o łubiny to wysiałam ich bardzo dużo, a jak dotąd pokazało się tylko 9 roślinek. Ciekawe czy jeszcze coś wykiełkuje. Pozdrawiam
Katkak 14:18, 04 mar 2015

Wczoraj dotarła do mnie paczucha od Kasi z "Ogrodu pełnego złudzeń i niespodzianek", a w niej wierzba Hakuro Nishiki i patyczki derenia i złotlina .

Od razu widać, że jest stworzona do mojego ukochanego ogródeczka, prawda? . To jeszcze nie jest jej miejsce docelowe
A w graciarni znalazłam dziś takie fajne, okrągłe kafelki, 2zł za sztukę
ewa_k 16:29, 04 mar 2015

Oglądam te Twoje cudności z graciarni ( i nie tylko ) i zazdroszczę . Bo naprawdę fajne i cenowo przystępne. Niestety u nas od razu cena zaporowa na coś ładnego. Zresztą może mam takiego pecha, że albo drogie, albo kiepskie albo jedno i drugie. Widać u Ciebie ktoś z głową prowadzi ten interes.
Anusia 16:39, 04 mar 2015

Jak to robisz, że wynajdujesz takie cudeńka w tak atrakcyjnej cenie. U nas też kosztowałyby krocie.
malgorzata_s... 18:42, 04 mar 2015

Kasiu cudne te kafelki Co z nich stworzysz?
Katkak 19:37, 04 mar 2015

Dziewczyny wiem, że fajna ta "moja" rupieciarnia. W jednym pomieszczeniu można kupić duperele wszelkiej maści i rodzaju - jakieś spodeczki, kieliszeczki, filiżanki, gipsowe figurki, podstawki, jakieś mosiężne naczynia, flakoniki itp. A w drugim pomieszczeniu są konkretniejsze rzeczy jak meble, obrazy, dywany itd.

Gosiaczku kafelki wylądują gdzieś na ścianach, tylko nie wiem jeszcze czy tylko w domu, ale jak znam siebie, to na bank coś trafi do ogródka .
Nallar 23:47, 04 mar 2015

Widziałam paczuszkę i zakupki. Radosne tupanie nóżkami było słychać u mnie
Macham "ino tylko" bardzo zmęczona.