Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 11:12, 27 lut 2015

Czy Wy też widzicie, że ta kawka się do mnie uśmiecha?
Ala106 11:49, 27 lut 2015

Faktycznie , taki Spongebob z uśmiechem.
Katkak 12:00, 27 lut 2015

agnieszka_podpora napisał(a)
Może i Ja bym coś dziś posiała ,por zimowy Mi bardzo ładnie powschodził,muszę do siania się zmobilizować bo zaczełam dziś w wędzarni wędzić wędliny i między podkładaniem drewna czytam ogrodowisko....lecę pa.

Aga jak ja Ci zazdroszczę takiej wędzareczki, miodzio. Super sprawa. W ramach mobilizacji w sianiu - posiej ziółka na przyprawy do mięska .
Katkak 10:27, 28 lut 2015

Dużo osób chwali się krokusami, a że moje jeszcze w powijakach, to pochwalę się tym co się dzieje na.. parapecie
Gwiezdny powój i łubiny
kobea pnąca i bazylia
pasjonatkaam... 11:31, 28 lut 2015

Idą w górę Kasiu jak burza ja dzisiaj kupiłam agapanty korzonki i wsadzę sobie wieczorkiem,będą w donicy na działce lub na balkonie
Nallar 16:02, 28 lut 2015

Wpadłam na parapetówkę
Takie maleństwa a jak cieszą, prawda?
Do swoich też zaglądam kilka razy dziennie, zupełnie jakby miało tam się coś zmieniać w tak krótkim czasie.
Na uśmiechniętą kawkę tylko popatrzyłam, bo ja z tych herbacianych jestem.
Katkak 18:27, 28 lut 2015

Nallar napisał(a)
Wpadłam na parapetówkę
Takie maleństwa a jak cieszą, prawda?
Do swoich też zaglądam kilka razy dziennie, zupełnie jakby miało tam się coś zmieniać w tak krótkim czasie.
Na uśmiechniętą kawkę tylko popatrzyłam, bo ja z tych herbacianych jestem.

Cieszy Ewciu i to jeszcze jak . Do swoich też tak ciągle zaglądam . Ja pijam teraz kawkę zbożową . Ale siła autosugestii sprawia, że nie jestem po niej senna i stawia na nogi jak ta prawdziwa .
elzbieta_g 18:35, 28 lut 2015

u mnie się nic nie dzieje , więc tym bardziej zachwycam się Twoimi ....parapetami
buziaki
Katkak 21:06, 28 lut 2015

Elunia dziś kuknęłam do ogródka i jednak znalazłam w nim trochę wiosny wychodzi moja ukochana serduszka wspaniała

orliki

krokusy jeszcze malutkie
Katkak 21:19, 28 lut 2015

liliowiec

tego rozchodnika dostałam od Kasi w postaci niewielkiej sadzonki. Ślicznie się rozrasta. W tym roku będzie już sporą roślinką

Nie mam pojęcia natomiast co to za roślinka. Jesienią dostałam od Jagódki m.in jeżówkę i posadziłam gdzieś tam. Ale, że nigdy wcześniej nie miałam jeżówek, to nie wiem jak wyglądają gdy wschodzą. A może to nie jeżówka?

a ta sobie wieczorkiem majsterkowałam . Robiłam obeliski pod fasolę. Zrobię jeszcze dwa