Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

malgorzata_s... 23:19, 08 cze 2015

Kasiu już za chwileczkę już za momencik U mnie taki upał że jednoroczne zdechłe leżą Chyba padną całkiem mimo podlewania. Buziaczki
Katkak 23:21, 08 cze 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu już za chwileczkę już za momencik U mnie taki upał że jednoroczne zdechłe leżą Chyba padną całkiem mimo podlewania. Buziaczki

Oj tak Gosiaczku, już przebieram nóżkami . Krzyś już trasę sprawdzał . U nas dziś upał troszkę odpuścił i było przyzwoite dwadzieścia parę .
Katkak 23:42, 08 cze 2015

Kochani co to za cud roślinka? Nie dość, że kwitnie, to jeszcze ma prześliczny kolor liści - taki fioletowo-różowy. Na zdjęciu nie widać tego tak dobrze, bo zdjęcie pod słońce.

Byliśmy z wizytą u przyjaciół, którzy wielkość jednej rabaty mają taką, jak ja cały ogród. Prawie hektar powierzchni. Ale bajka, co?
I takie widoki

Pomiędzy drzewami widać panoramę miasta. Wieczorem to wygląda pięknie
Katkak 23:46, 08 cze 2015

Dobra, schodzimy na ziemię, do moich 4 a
Mam taki szklany klosz. Zamierzałam wykorzystać go do zrobienia kuli betonowej, ale... Przykryłam nim jedną z moich już nielicznych lampek solarnych i wygląda tak

Muszę zdobyć gdzieś więcej takich kloszy
pasjonatkaam... 23:47, 08 cze 2015

Ty to masz pomysły,rewelacja fotki z ogrodu piękne!
Katkak 16:22, 09 cze 2015

pasjonatkaamatorka napisał(a)
Ty to masz pomysły,rewelacja fotki z ogrodu piękne!

Pomysłowy Dobromir .Żeby tak jeszcze mieć zaczarowany ołówek
agatanowa 17:01, 09 cze 2015

Katkak napisał(a)
,,,,
Mam taki szklany klosz. Zamierzałam wykorzystać go do zrobienia kuli betonowej, ale... Przykryłam nim jedną z moich już nielicznych lampek solarnych i wygląda tak

Muszę zdobyć gdzieś więcej takich kloszy

haha
zastanawialam sie, co widac na tych zdjeciach, a one niewyrazne, bo po ciemku robione
fajnie klosz rozprasza swiatlo, a pokaz klosz w dziennym swietle, prosze
agatanowa 17:01, 09 cze 2015

Katkak napisał(a)
Kochani co to za cud roślinka? Nie dość, że kwitnie, to jeszcze ma prześliczny kolor liści - taki fioletowo-różowy. Na zdjęciu nie widać tego tak dobrze, bo zdjęcie pod słońce.
...

zdecydowanie wyglada to na roze
agatanowa 17:09, 09 cze 2015

Katkak napisał(a)
dwa ostatnie niedobitki

mój rh chorowitek w pełnym rozkwicie. Moim zdaniem fajnie zgrywa się kolor kwiató z niebieskimi liśćmi funkii.

piekne niedobitki
anka_ 17:30, 09 cze 2015

Katkak napisał(a)

Może to Rosa glauca?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies