Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 10:21, 07 sie 2015

Flower1 napisał(a)
Witam ,przegladam ,ogladam pieknie u Ciebie .Bardzo podobaja mi sie jezowki ,musze gdzies upchac u siebie roze przy hustawce swietny pomysl ,bedzie pieknie pachnialo ..pozdrawiam!

Dzięki Madziu . Jeżówki są przepiękne i chciałabym ich mieć więcej. Wysiałam nawet z nasion - trochę w domu, trochę wprost do ogrodu. Do ogrodu wysieję więcej jesienią, jak przekwitną i będą nasionka. Te wysiane w domu już się pokazały, póki co jednak nie za dużo, ale dobre i to . Chciałabym mieć ich dużo, a tanie nie są, więc kombinuję. Może też kupisz nasionka?
Nallar 11:55, 07 sie 2015

Melduję się ja, kolejna zarażona jeżówkami.
Zbieram nasionka i będę siać jak baba mak.
O przyjeździe do Ciebie myślę, tylko jakoś zorganizować się nie mogę (taki urok bycia babcią)
Za kilka tygodni dołączy do nas moja córa z najmłodszą stokrotą, Ty wiesz że nie potrafię już o niczym innym myśleć? Tak się cieszę.
Katkak 12:27, 07 sie 2015

Nallar napisał(a)
Melduję się ja, kolejna zarażona jeżówkami.
Zbieram nasionka i będę siać jak baba mak.
O przyjeździe do Ciebie myślę, tylko jakoś zorganizować się nie mogę (taki urok bycia babcią)
Za kilka tygodni dołączy do nas moja córa z najmłodszą stokrotą, Ty wiesz że nie potrafię już o niczym innym myśleć? Tak się cieszę.

Ewunia to super, że wnusia do Ciebie przyjedzie , no i córa w dodatku. Ale liczę, że wyhaczysz chwilkę na odwiedziny u Kasiuni
bdan 12:36, 07 sie 2015

Katkak napisał(a)

Dzięki Madziu . Jeżówki są przepiękne i chciałabym ich mieć więcej. Wysiałam nawet z nasion - trochę w domu, trochę wprost do ogrodu. Do ogrodu wysieję więcej jesienią, jak przekwitną i będą nasionka. Te wysiane w domu już się pokazały, póki co jednak nie za dużo, ale dobre i to . Chciałabym mieć ich dużo, a tanie nie są, więc kombinuję. Może też kupisz nasionka?

Jestem ciekawa, czy uda Ci się rozmnożyć z nasionek. Kibicuję, żeby sie udało
Kapibara 13:20, 07 sie 2015

Ale super spotkanko Miałam przyjemnośc poznać Ewę, niesamowicie fajna i ciepła osoba, co zresztą widać na fotkach

W ogródku widzę szaleństwo, jak Ty wytrzymujesz w takie upały? Różyczki piękne, jak urosną będzie cudownie, a jak dasz im w nogi lawendę albo jakąś trawkę, będzie miodzio

Igunia jaki słodziak i jakie przytulasy z braciszkiem Nie toczą bitew o zabawki?

**
Kasiu jak kiedykolwiek będziesz się wybierać z północy na południe, to ja zapraszam do siebie; do 7 mam 2km a do 8 też niedaleko Jakby co daj znać na prv
bdan 14:14, 07 sie 2015

Kasiu tak na szybciutko z pracy odpisuję. U mnie te krzaczki nie sa jeszcze za duże, o Eden piszę. Zobacz sobie może tu do zobrazowania, prowadzona przy kratce Eden:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1718-marzenia-i-plany-vs-rzeczywistosc?page=297
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1718-marzenia-i-plany-vs-rzeczywistosc?page=309#post_3

Ja mam dosyć blisko posadzone róże, robiłam wg tego co mówili mi w rosarium. Jak będę w domu to mogę ci zmierzyć. Ania na pewno ma większe doświadczenie.
Ale jak ją będziesz przypinac, to też będzie inaczej prowadzona
Katkak 21:27, 07 sie 2015

Bogdzia napisał(a)
Cudne spotkanie . Faktycznie Igunia najwięcej korzysci odniosła i mam wrazenie że była tego swiadoma, jak ona pozuje do tych zdjec.Miło że mnie wspomniałyście. Buziaki.

Wie dziewczyna jak się ustawić, prawda?
Katkak 21:28, 07 sie 2015

kasiek napisał(a)
O i Ty się bawiłaś w towarzystwie - super! A Iga - ech... a młody amant rośnie
Horty masz obłędne!

Tak Kasieńko, odwiedziła nas Ewcia z rodzinką, super było .
Katkak 21:31, 07 sie 2015

bdan napisał(a)
Kasiu tak na szybciutko z pracy odpisuję. U mnie te krzaczki nie sa jeszcze za duże, o Eden piszę. Zobacz sobie może tu do zobrazowania, prowadzona przy kratce Eden:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1718-marzenia-i-plany-vs-rzeczywistosc?page=297
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1718-marzenia-i-plany-vs-rzeczywistosc?page=309#post_3

Ja mam dosyć blisko posadzone róże, robiłam wg tego co mówili mi w rosarium. Jak będę w domu to mogę ci zmierzyć. Ania na pewno ma większe doświadczenie.
Ale jak ją będziesz przypinac, to też będzie inaczej prowadzona

Dzięki Danusiu, poddałaś mi pomysł z tym telefonem do Rosarium (a u nich kupowałam). Resztę wiesz bo odpisałam . Buziaki .
Katkak 21:32, 07 sie 2015

Kapibara napisał(a)
Ale super spotkanko Miałam przyjemnośc poznać Ewę, niesamowicie fajna i ciepła osoba, co zresztą widać na fotkach

W ogródku widzę szaleństwo, jak Ty wytrzymujesz w takie upały? Różyczki piękne, jak urosną będzie cudownie, a jak dasz im w nogi lawendę albo jakąś trawkę, będzie miodzio

Igunia jaki słodziak i jakie przytulasy z braciszkiem Nie toczą bitew o zabawki?

**
Kasiu jak kiedykolwiek będziesz się wybierać z północy na południe, to ja zapraszam do siebie; do 7 mam 2km a do 8 też niedaleko Jakby co daj znać na prv

Agniesiu sama nie mogę się doczekać aż te róże ruszą . Z największą radością kiedyś Cię odwiedzę, ale na pewno nie w tym roku. Za to zapraszam do siebie kiedy tylko masz ochotę .