Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

kasiek 13:05, 23 sie 2015

Katkak napisał(a)
Kasiulka uwielbienie jest w pełni odwzajemnione - też to wiesz . Było cudnie . Powąchaj jutro tą kocimiętkę jak fajnie pachnie jak jej listki poczochrasz .

Mam ją nie wiedziałam co tak mi pachnie i już wiem I siedzi na niebiesko różowej rabacie
Katkak 21:17, 23 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiulek dzięki za wczoraj Buziaczki

Gosiaczek to ja dziękuję. Cudownie było znów móc Was zobaczyć
Katkak 21:53, 23 sie 2015

Wczoraj u sąsiadów była impreza i tak fajnie drzewa mi podświetlili . Teraz już na bank pomyślą, że jestem pieprznięta . Nie dość, że latam z tym aparatem w tę i z powrotem, to jeszcze gotowi pomyśleć, że ich szpieguję . A ja tylko grzecznie roślinki fotografowałam .

Katkak 22:01, 23 sie 2015

Dziś Iga miała gości - tu z dziadziem

Foty wieczorową porą. Ale robione z Igą na rękach więc takie cudaki mi wyszły. A łubiny wyhodowane z nasion - fajnie, że zaczęły kwitnąć .
Katkak 22:12, 23 sie 2015

Od Ani dostałam tyle dobra . Wszystkie roślinki już są na swoich miejscach, fotki wrzucę jutro, bo dziś mieliśmy gości . Aniu dzięki wielkie. Niczego się nie spodziewałam, a tu donica z takimi cudeńkami do mnie przywędrowała ., Te tyciusie funkie strasznie słodkie .

Kasia swojego (jeszcze nie posadzonego) derenia będę ciąć w taką kuleczkę, wklejam sobie na wzór
I znów przyszła do mnie dynia od sąsiadki . Tak samo jak 2 lata temu .
08:37, 24 sie 2015
czytam ze łubiny siejesz. a skąd masz nasiona? kupi sie wiosna? tak jak warzywa?

kupiłam 1szt kwitnącą ...ale nastała susza i padł szybko
Katkak 08:58, 24 sie 2015

eee_taam napisał(a)
czytam ze łubiny siejesz. a skąd masz nasiona? kupi sie wiosna? tak jak warzywa?

kupiłam 1szt kwitnącą ...ale nastała susza i padł szybko

Justynko nasiona zebrałam jesienią ze swoich łubinów. Jak chcesz to Ci wyślę po przekwitnięciu. Łubiny niestety lubią znikać. Ja w zeszłym roku posadziłam chyba 3 lub 4 i żaden się wiosną nie pokazał. Ale miałam nasionka więc wyhodowałam i są . A jednego kupiłam wiosną z kłącza.
A to moje nasionkowe . Takie tycieńkie były, a teraz kwitną. Mamusia jest dumna .

sylwia_slomc... 11:16, 24 sie 2015

Justynka łubin jeszcze możesz posiać w grunt powinien powychodzić - one raczej dobrze wschodzą, chyba, że kiedyś się przy okazji zawiniesz do mnie to ukopiemy
sylwia_slomc... 11:17, 24 sie 2015

Katkak napisał(a)
Wczoraj u sąsiadów była impreza i tak fajnie drzewa mi podświetlili . Teraz już na bank pomyślą, że jestem pieprznięta . Nie dość, że latam z tym aparatem w tę i z powrotem, to jeszcze gotowi pomyśleć, że ich szpieguję . A ja tylko grzecznie roślinki fotografowałam .

Bajeczna sceneria też bym fociła
Ewa777 21:01, 24 sie 2015

Kasiu, super spotkanko mieliście Jak fajnie, że tak blisko siebie mieszkacie Uściski dla Iguni