Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Edyta10 22:10, 21 sie 2015

Rany, Kasiu szkoda żurawek moje żyją,ale ja wodę leję. Łubiny też lubię, muszę wysiać
22:22, 21 sie 2015
witaj ....już w zeszłym tygodniu Kasia mi mówiała ...nawet zanaczyłam twój wątek ...ale nic nie obejrzałam ...musze nadrobić...przynajmniej kilka stron wtecz to najbliższych zdjęć

jak już się omówi co nieco to będzie łatwiej
Katkak 22:37, 21 sie 2015

eee_taam napisał(a)
witaj ....już w zeszłym tygodniu Kasia mi mówiała ...nawet zanaczyłam twój wątek ...ale nic nie obejrzałam ...musze nadrobić...przynajmniej kilka stron wtecz to najbliższych zdjęć

jak już się omówi co nieco to będzie łatwiej

Justyś nie ma co się wątkami stresować , jestem pewna, że zabawa będzie przednia .
Katkak 22:38, 21 sie 2015

Edyta10 napisał(a)
Rany, Kasiu szkoda żurawek moje żyją,ale ja wodę leję. Łubiny też lubię, muszę wysiać

Szkoda, ale może jakoś się jeszcze dźwigną. A jak nie trudno - trzeba będzie kupić nowe i wybrać staranniej - gatunki, które poradzą sobie w słonecznym miejscu .
sylwia_slomc... 22:51, 21 sie 2015

Katkak napisał(a)

Afrykańskie upały , z tej strony są bardziej nasłonecznione.

Moje miały bardzo mało cienia, kilka listków popalone, ale lałam wodę i trzymają się całkiem całkiem. Podobna do żurawek jest tiarella a trzyma się super i jest taka dla mnie bezproblemowa i kwitnienie powtarza Jutro Kasi przywiozę to zobaczysz chyba, że masz to już sama wiesz
Katkak 23:02, 21 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Moje miały bardzo mało cienia, kilka listków popalone, ale lałam wodę i trzymają się całkiem całkiem. Podobna do żurawek jest tiarella a trzyma się super i jest taka dla mnie bezproblemowa i kwitnienie powtarza Jutro Kasi przywiozę to zobaczysz chyba, że masz to już sama wiesz

Też lałam wodę i doopa. Tiarelli nie mam, ale wiem jak wygląda
Donia72 14:04, 22 sie 2015

Kasiu, moje są takie liche, że nadają się tylko do wyrzucenia
21:31, 22 sie 2015
Kasiu miło było cię poznać ...rodzinkę masz super
Malutka bardzo dobrze się spisała
kasiek 23:05, 22 sie 2015

Kasieńko dziękuje za cudowny dzień, wiesz jak bardzo Was uwielbiam więc nie będę sie powtarzać Dziękuje za wszystko i za pomoc, kochana jesteś - i Krzychu tez cmokij go ode mnie za glila
Mala_Mi 23:17, 22 sie 2015

Kasiu.. jestem nieczasowa. wybacz.. ale Igusia i Muminek Junior.. razem urodziny będziemy świętować

Najpiękniejsze niebieskie oczy.... nic tylko w nich utonąć Na foto ich nie widać.. ale to głębia oceanu