Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:08, 23 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasia ja nie wierzę, że masz mały ogródek - wygląda na ogromny i tyle roślin w nim już zmieściłaś, a jak zobaczyłam listę chciejstw to nawet ja z moim areałem nie mam tylu chciejstw, Moje spisane na brudno na dwóch małych karteczkach.

Liczyłaś kiedyś ile masz gatunków i odmian w ogrodzie? bo coś mi się wydaje, ze więcej ode mnie.

Przyjedziesz to sama ocenisz . Z tymi chciejstwami to jest tak, że napisać nic nie kosztuje, a czasem chciejstwo mi "przejdzie" i wykreślam . Nie liczyłam, nie chce mi się .
07:44, 24 wrz 2015
zasłabłam ..jak zobaczyłam kajet!

tylko dlaczego nie masz tego rozpisanego na kompie??? mocno mnie to zastanawia bo ja leń i w kajecie by mi się nie chciało już
Katkak 08:58, 24 wrz 2015

eee_taam napisał(a)
zasłabłam ..jak zobaczyłam kajet!

tylko dlaczego nie masz tego rozpisanego na kompie??? mocno mnie to zastanawia bo ja leń i w kajecie by mi się nie chciało już

Komp - rzecz zawodna, a kajecik - wprost przeciwnie . I na pewno się nie rozładuje . Justyna nie słabnij, to na pewno nie koniec listy moich chciejstw . Obecnie czekam na zamówioną brzozę Gracilis i budleję Blue Chip .
Katkak 09:05, 24 wrz 2015

Takie coś mi wyrosło. Nie wyrywam, bo może to coś fajnego? Czy chwaścisko zwykłe? Jak sądzicie? Wywaliłam tam już dawno ziemię z nie wykiełkowanymi nasionami werbeny, ale na werbenę mi to nie wygląda.
09:11, 24 wrz 2015
werbena !

100% ale juz nie zakwitnie raczej

zostaw tylko zaznacz moze przezimuje
Katkak 09:41, 24 wrz 2015

eee_taam napisał(a)
werbena !

100% ale juz nie zakwitnie raczej

zostaw tylko zaznacz moze przezimuje

Ale numer . Jak w domu na nią chuchałam i dmuchałam to nawet nie wykiełkowana, a wyciepana wzięła się za życie . A może jakoś w domu lepiej ją przezimować?
jona 09:59, 24 wrz 2015

Katkak napisał(a)

Gosiaczek to lista moich chciejstw, coś wybiorę, hahaha . A tak na serio to jeszcze nie wiem. Jak masz jakieś propozycję to dawaj . Z prawej strony klona specjalnie rozpędzać z sadzeniem się chyba nie będę, bo ten bez malusi jeszcze ma być dość szerokim krzewem.

Robi wrażenie . Zmieścisz to wszystko u siebie?
Katkak 10:41, 24 wrz 2015

jona napisał(a)

Robi wrażenie . Zmieścisz to wszystko u siebie?

Nie twierdzę, że wszystko z tej listy będę kupować. Niektóre rzeczy wykreślam, inne zapisuję żeby nie zapomnieć. Zapisać nic nie kosztuje, a co posadzę - zobaczymy, sama jeszcze nie wiem .
sylwia_slomc... 11:10, 24 wrz 2015

Katkak napisał(a)

Komp - rzecz zawodna, a kajecik - wprost przeciwnie . I na pewno się nie rozładuje . Justyna nie słabnij, to na pewno nie koniec listy moich chciejstw . Obecnie czekam na zamówioną brzozę Gracilis i budleję Blue Chip .

Jestem tego samego zdania, albo starej daty i niereformowalna, brat się śmieje, że w tyle za cywilizacją zostanę jak tak dalej pójdzie
sylwia_slomc... 11:13, 24 wrz 2015

A jakby ją czymś nakryć np jakąś butelka plastikową i zacieniować ciut, żeby za szybko nie rosła?