Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:32, 31 paź 2015

Filomena napisał(a)
Ja z kolei mam wspomnienie rybek moich braci, które tata wywalił przez okno w środku zimy, bo nie wytrzymał widoku zapleśniałego " żywego" pokarmu. Następnego dnia wszyscy troje płakaliśmy zbierając martwe rybki ze sniegu
W chwili obecnej mam ochotę nie wpuścić kota do domu ze względu na to, ze tylko ja czyszczę kuwetę czyli jestem jak mój tata parę lat temu
Teraz się śmieję, wtedy nie było mi do smiechu.

Kiedyś dzieci mojej koleżanki strasznie marzyły o psie. Koleżanka wprowadziła w życie eksperyment z Super Niani, czyli wychodzenie przez m-c rano, w południe i wieczorem z samą smyczą. Syn wymiękł po dwóch dniach, a córa dała radę i dziś ma fajnego psiaka, którym naprawdę rzetelnie się zajmuje . A teraz ja i syniu urabiamy ema na kota właśnie .
Filomena 20:35, 31 paź 2015

Katkak napisał(a)
Coś takiego kombinuję. Za świerkiem będzie podjazd. Ta czarna plama to oczko. Kształt będzie inny, ale to tylko taka poglądowa radosna twórczość .

tam dalej to brama? Wystarczy miejsca na manewry samochodowe? A na środku co rośnie?
mnie szkoda, że chcesz zasłonić te drzewa zza płotu, ja je bardzo lubię
Filomena 20:37, 31 paź 2015

nie doczytałam świerk - inversa ? to on b. wolno rośnie i można go ograniczyć co do wysokości
Katkak 20:39, 31 paź 2015

Filomena napisał(a)

tam dalej to brama? Wystarczy miejsca na manewry samochodowe? A na środku co rośnie?
mnie szkoda, że chcesz zasłonić te drzewa zza płotu, ja je bardzo lubię

Specjalnych manewrów samochodowych tam nie będziemy wykonywać. Garaż jest w bramie, więc wjeżdża się bezpośrednio do niego. A podjazd to np. żeby można było wjechać i rozładować choćby drewno do kominka. Na środku jest świerk Inversa, spokojnie Filomeno, ja tez lubię widok drzew za płotem, a jeden świerk na pewno ich nie zasłoni .
Katkak 20:40, 31 paź 2015

Filomena napisał(a)
nie doczytałam świerk - inversa ? to on b. wolno rośnie i można go ograniczyć co do wysokości

Właśnie, więc o widok drzew możemy być spokojne
Filomena 20:41, 31 paź 2015

o! już sobie odpowiedziałysmy
Makao_J 20:44, 31 paź 2015

Katkak napisał(a)

Kiedyś dzieci mojej koleżanki strasznie marzyły o psie. Koleżanka wprowadziła w życie eksperyment z Super Niani, czyli wychodzenie przez m-c rano, w południe i wieczorem z samą smyczą. Syn wymiękł po dwóch dniach, a córa dała radę i dziś ma fajnego psiaka, którym naprawdę rzetelnie się zajmuje . A teraz ja i syniu urabiamy ema na kota właśnie .

Koty są spoko. Jeśli mieszkasz na obrzeżach miasta to łażą swoimi drogami i kuweta to nie problem. Przychodzą tylko połasić się i coś przekąsić. Sąsiedzi mają kocura i to taki osiedlowy kot się zrobił. Też kiedyś miałam kota. Teraz trochę mi brak własnego.
Katkak 20:48, 31 paź 2015

Makao_J napisał(a)

Koty są spoko. Jeśli mieszkasz na obrzeżach miasta to łażą swoimi drogami i kuweta to nie problem. Przychodzą tylko połasić się i coś przekąsić. Sąsiedzi mają kocura i to taki osiedlowy kot się zrobił. Też kiedyś miałam kota. Teraz trochę mi brak własnego.

Lubię koty za tę niezależność.
Katkak 20:50, 31 paź 2015

Filomena napisał(a)
o! już sobie odpowiedziałysmy

sylwia_slomc... 21:01, 31 paź 2015

Katkak napisał(a)

szczególnie urzekła mnie fotka druga, ale pierwsza nie gorsza