Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:46, 30 paź 2015

kasiek napisał(a)
Ale kolory klona i perułkowca piekne! A magnolie jeszcze całą widze na tle garazu

Ta na tle garażu jeszcze ładniutka, ale ta przed kuchennym oknem łysiuteńka. Z prezentów cieszę się ogromnie .
Nallar 19:56, 30 paź 2015

Katkak napisał(a)

Tak Ewuniu, baaaardzo. Już nie mogę się doczekać sadzenia . Muszę znaleźć miejsce docelowe dla mojego klona Atropurpureum (maluśki, rozplenica go pochłonęłą ), dla świerka Inversa, dla buka Pourple Fountain no i pannę brzozę im dosadzić . To jest wyzwanie . A potem z pracy wróci emuś i załamie ręce gdzie on oczko zmieści . Mamy mały konflikt interesów, bo ja chcę nie za duże, a on najchętniej od bramy do domu by wykopał

Pokazywałaś już jakiś rysunek planu, gdzie i jakie to oczko planujesz Ty, a jakie Krzyś?
Katkak 20:02, 30 paź 2015

Nallar napisał(a)

Pokazywałaś już jakiś rysunek planu, gdzie i jakie to oczko planujesz Ty, a jakie Krzyś?

Nie, jeszcze nie. Co więcej jeszcze do niedawna byłam przekonana, że zrobimy je w przyszłym roku, ale teraz zastanawiam się czy jeszcze jednego sezonu nie odpuścić, bo Igunia jeszcze mała. a oczko i małe dzieci to nie koniecznie dobre połączenie. Może jakieś tymczasowe ciurkadełko póki co? Sama jeszcze Ewciu nie wiem.
Nallar 20:18, 30 paź 2015

Katkak napisał(a)

Nie, jeszcze nie. Co więcej jeszcze do niedawna byłam przekonana, że zrobimy je w przyszłym roku, ale teraz zastanawiam się czy jeszcze jednego sezonu nie odpuścić, bo Igunia jeszcze mała. a oczko i małe dzieci to nie koniecznie dobre połączenie. Może jakieś tymczasowe ciurkadełko póki co? Sama jeszcze Ewciu nie wiem.

Podobają mi się oczka ale u kogoś. Mnie też kiedyś chodziło po głowie zrobienie oczka ale jak pomyślałam o pompkach, roślinkach, liściach, glonach, komarach, to wyleczyłam się chyba z oczka na dobre.
Kolejny problem to tak jak piszesz dzieci ale przyznaję że o ciurkadełku też myślę.

Filomena 21:08, 30 paź 2015

Nallar napisał(a)

Podobają mi się oczka ale u kogoś. Mnie też kiedyś chodziło po głowie zrobienie oczka ale jak pomyślałam o pompkach, roślinkach, liściach, glonach, komarach, to wyleczyłam się chyba z oczka na dobre.
Kolejny problem to tak jak piszesz dzieci ale przyznaję że o ciurkadełku też myślę.

ja też o ciurkadełku ... ciągle to pieśń przyszłości
sylwia_slomc... 21:29, 30 paź 2015

Kasieńka myślę , że z mężusiem do porozumienia dojdziesz, on taki spokojny chłopczyk, ugłaskasz Go jakośA na oczko jak listki będą leciały siatkę dasz i tyle
anabuko1 22:00, 30 paź 2015

Piękny, ten twój ogród, roślinki w jesiennych sukienkach, płaszczykach, czy też innych ubrankach
Katkak 18:59, 31 paź 2015

Filomena napisał(a)

ja też o ciurkadełku ... ciągle to pieśń przyszłości

Ja takich pieśni przyszłości mam jeszcze sporo .
Katkak 19:00, 31 paź 2015

Nallar napisał(a)

Ewcia jak są ryby w oczku, to komarów podobno nie ma. Ja chcę bardzo oczko, ale tak jak napisałam przyszły sezon chyba jeszcze odpuszczę.
Katkak 19:01, 31 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasieńka myślę , że z mężusiem do porozumienia dojdziesz, on taki spokojny chłopczyk, ugłaskasz Go jakośA na oczko jak listki będą leciały siatkę dasz i tyle

Jakoś dam radę .