agnieszka_ba...
10:34, 24 cze 2013

Z piwniczki jestem bardzo zadowolona. Jedyny problem to zalanie w tym roku - specjalnie posadowiłam ją jedynie pół metra pod ziemią ale z okazji obecnych opadów nawet to okazało się zbyt głęboko. No i troszkę (tak z 5 cm) wody naleciało.
Temperatura w zimie w okolicach 2-3 stopni. W bardzo silne mrozy może zejść do -1.
Temperatura latem - do 10 stopni. Za wyjątkiem teraz bo suszę czyli cały czas jest otwarta.
Piwniczkę warto budować jeśli się chce robić różnego rodzaju przetwory
. Ja to lubię, więc przydaje mi się ciągle.
Co zaś do ścieżki z podkładów: trzyma się dzielnie 4-ty rok i bardzo przyjemnie się po niej przemieszczać. Jedynym problemem są oczywiście rozsiewające się chwasty, więc przydaje się bardzo kupione w ogrodowiskowym sklepie narzędzie do usuwania chwastów ze szczelin.
Temperatura w zimie w okolicach 2-3 stopni. W bardzo silne mrozy może zejść do -1.
Temperatura latem - do 10 stopni. Za wyjątkiem teraz bo suszę czyli cały czas jest otwarta.
Piwniczkę warto budować jeśli się chce robić różnego rodzaju przetwory

Co zaś do ścieżki z podkładów: trzyma się dzielnie 4-ty rok i bardzo przyjemnie się po niej przemieszczać. Jedynym problemem są oczywiście rozsiewające się chwasty, więc przydaje się bardzo kupione w ogrodowiskowym sklepie narzędzie do usuwania chwastów ze szczelin.