Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 15:15, 09 kwi 2018

kaz742011 napisał(a)
Cudowne te tulipany. Nacieszę oczy chociaż u Ciebie, bo u mnie niestety nie ma ani sztuki. Pomocnica oczywiście też śliczniutka. O łobuzach nie wspomnę .

Kasia pomyśl na jesień,żeby posadzić w koszyczkach, zimą zadołować, a wiosna dać do doniczek, zawsze to jakieś rozwiązanie jest jak się ma takie kochane zwierzątka w ogrodzie
paulina_ns 15:17, 09 kwi 2018

Monia81 napisał(a)
Te donice z tulipanami, może się powtarzam, ale rewelacyjne fajni rozrabiacze ogrodowi, no i cudnego kwiatuszka masz

Monia dziękuję, trochę pusto mi będzie jak już przekwitną, ale pocieszam się,że rosną jeszcze na rabatach, chociaż przez psy i te cholerne wiatry już mi kilka połamało, jak tak dalej pójdzie będę podziwiała same liście
paulina_ns 15:21, 09 kwi 2018

Anitka napisał(a)
Fajny taki czworonożny duet - duży i mały. Który większym łobuzem jest?
Pomocnica śliczna. I te tulipanki i poidełko

Anitka gorszy łobuz z tej mniejszej jest, wiadomo małe,a dużo szumu robi niestety obydwie nie zgadzają się ze sobą i albo jedna, albo druga jest wypuszczona,muszę koniecznie szkoleniowca do nich ściągnąć, niestety ja się boję ich razem puszczać już raz yorka ratowałam od zębow owczarka
paulina_ns 15:24, 09 kwi 2018

Kawa napisał(a)
Paula nie wywiało Cię
mnie głowę rozwala od tego wiatru jakaś totalna katastrofa
sory za sobotę

Kamiś żyje,ale co to za życie hihi prawie całą noc nie przespałam, tak wiatr szalał, dzisiaj trochę lepiej, ale chwilami Wiktorie mi przewraca, co prawda 9,5 kg waży, ale jakoś utrzymać się nie może

Co do soboty nie ma problemu na prawdę,a Ty w pracy?
Kasiolaaa 15:32, 09 kwi 2018

Paulinko corunia przepiekna sliczna ma buzie zdziwiona jestem tulipanami u mnie ledwo wyszly z ziemi a u ciebie w pelnym rozkwicie
kaz742011 22:09, 09 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)

Kasia pomyśl na jesień,żeby posadzić w koszyczkach, zimą zadołować, a wiosna dać do doniczek, zawsze to jakieś rozwiązanie jest jak się ma takie kochane zwierzątka w ogrodzie

Może się skuszę w tym roku. Do jesieni daleko ale kto wie .
paulina_ns 10:04, 10 kwi 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Paulinko corunia przepiekna sliczna ma buzie zdziwiona jestem tulipanami u mnie ledwo wyszly z ziemi a u ciebie w pelnym rozkwicie

Kasiu no nie mów,że Ci tulipany dopiero z ziemi ledwo wychodzą? U mnie już większość główki pokazała, teraz tylko czekać jak zakwitną

A tutaj jeszcze jedne już kwitnące w doniczce

paulina_ns 10:06, 10 kwi 2018

kaz742011 napisał(a)

Może się skuszę w tym roku. Do jesieni daleko ale kto wie .

Skuś się skuś na pewno nie będziesz żałowała dla silniejszej motywacji podsyłam Ci bukiecik

paulina_ns 10:09, 10 kwi 2018

Dzisiaj znów pięknie i słonecznie, oby tylko pogodzie coś się nie odwiedziało powoli wszystko i u mnie rusza..szałwia, kocimietka

Na magnoli też powoli zaczyna się coś dziać, sesleria kwitnie nadal

agnieszka_m 10:09, 10 kwi 2018

Tulipanki piękne kolorki